SonyYleinen

Vuotokuvat paljastavat huippuluokan Sony WF-1000XM5 -kuulokkeet – Tässä ovat avainominaisuudet

Sony WF-1000XM5 / Kuva: Winfuture.de

Sonyn on odotettu jo pidemmän aikaa esittelevän yhtiön uudet huippuluokan nappikuulokkeet, mutta nähtävästi virallinen esittely on luvassa tulevina viikkoina. Sony WF-1000XM5 -kuulokkeista on nähty jo aikaisemmin vuotokuvia sertifiointien toimesta, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset tarkat tuotekuvat sekä ensimmäiset tekniset yksityiskohdat.

Uuden sukupolven nappikuulokkeissa Sony tulee panostamaan aikaisempaa enemmän kompaktimpaan muotoiluun, joka näkyy niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. Odotettavasti tarjolle tulee kaksi väriversiota, jotka ovat vuotokuvissa esillä olevat hopea sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-1000XM5 / Kuva: Winfuture.de

Vuodon mukaan uudet kuulokkeet painavat ainoastaan 5,9 grammaa, joka on selvä parannus edeltäjäversion 7,3 gramman painoon. Kuulokkeet ovat myös pienemmät. Yhdessä näiden kahden muutoksen kanssa WF-1000XM5-kuulokkeet todennäköisesti ovat miellyttävämmät käyttää.

Sonyn kerrotaan lupaavan kuulokkeille 24 tunnin akunkeston latauskotelon kanssa, joka on samalla tasolla edeltäjäversion kanssa. Kuulokkeissa on kuitenkin tuki nopeammalle lataukselle, sillä latauskotelosta saadaan virtaa 3 minuutissa yhdeksi tunniksi musiikinkuuntelua. Kotelon lataus onnistuu USB-C-liittimen kautta tai langattomasti Qi-standardin avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-1000XM5 / Kuva: Winfuture.de

Tietojen mukaan WF-1000XM5-kuulokkeissa olisi myös parannettu äänentaltiointi, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa onko parannuksia tulossa mikrofoneihin vai pelkästään prosessointiin. Sony tarjoaa kuulokkeissa myös tuen usealle laitteelle samanaikaisesti.

Vuodot eivät kerro, koska Sony on valmis julkaisemaan WF-1000XM5-kuulokkeet tai paljonko ne maksavat. Edeltäjäversiot Sony julkisti kesäkuussa 2021 ja hintaa niillä oli uutena 280 euroa. Odotettavasti uutuusversiot tullaan näkemään kesän aikana ja hinta voisi olla samalla tasolla.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony