MotorolaYleinen

Vuotokuvat paljastavat Motorola Edge 30 Neo -puhelimen neljä tyylikästä väriversiota – julkaisu luvassa ensi viikolla

Motorola Edge 30 Neo

Motorola on vahvistanut julkaisevansa uusia älypuhelimia 8. syyskuuta globaaleille markkinoille ja odotettavasti yhtiöltä on tulossa laajennusta ainakin Edge 30 -mallistoon. Odotuksissa ovat olleet Motorola Edge 30 Ultra ja Edge 30 Fusion, mutta joissakin huhuissa on myös puhuttu Edge 30 Litestä. Nyt tunnettu vuotaja on paljastanut puhelimesta enemmän tietoja sekä vahvistanut hieman erilaisen nimeämisen.

Edge 30 Lite tullaan todennäköisesti julkaisemaan nimellä Motorola Edge 30 Neo. Aikaisemmin koodinimellä ”Miami” tunnettu puhelin olisi voinut olla Edge 30 Lite, mutta Evan Blassin mukaan kyse on sittenkin Edge 30 Neo. Kyseessä on Edge 30 -malliston kaikista karsituin malli, mutta uudet kuvat vahvistavat Motorolan panostavan erityisesti värikkääseen ilmeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevassa puhelimessa kerrotaan olevan Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Motorola Edge 30 Neo tulee saamaan myös 120 hertsin virkistystaajuuden omaavan 6,28 tuuman pOLED-näyttöpaneelin sekä 4020 milliampeeritunnin akun.

Erikoisen puhelimesta tekee se, ettei Motorola ole lähtenyt tarjoamaan puhelimessa useita kameroita. Takaosassa on ainoastaan kaksi kameraa, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera sekä 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoiselta olemukseltaan Motorola Edge 30 Neo tulee olemaan tuttua Edge 30 -mallistoa. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttö. Kuvat paljastavat puhelimen olevan valmistetun todennäköisesti pääosin muovista. Alareunassa on esillä kaiutin, mikrofoni, USB-C-liitin sekä SIM-korttitelakka. Oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Todennäköisesti sormenjälkilukija on näytössä, sillä sitä ei löydy virtapainikkeesta.

Uusissa kuvissa puhelin nähdään neljässä väriversiossa, jotka ovat musta Black Onyx, violetti Very Peri, vihreä Aqua Foam sekä valkoinen Ice Palace.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotetaan esittelevän nyt kuvissa nähdyn Edge 30 Neo -puhelimen 8. syyskuuta globaaleille markkinoille. Lisäksi yhtiöltä odotetaan 200 megapikselin kameralla varusteltua Edge 30 Ultra -puhelinta sekä edullisempaa huipputason Edge 30 Fusion -puhelinta. Motorola saattaa esitellä samaan aikaan myös Razr 2022 -puhelimen.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. tyylikäs, eikä turhia kameroita 👍

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola