OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord 3 julkaistaan touko-kesäkuussa – tällaisia ominaisuuksia siihen odotetaan

OnePlus Ace 2V tullaan tuntemaan Nord 3 -puhelimena.

OnePlus on esitellyt globaaleille markkinoille jo yhden uuden Nord-puhelimen tänä vuonna, joka oli Nord CE 3 Lite 5G. Mallistoon odotetaan ainakin kahta uutuuslaitetta lähikuukausina, jotka ovat Nord CE 3 sekä Nord 3. Nyt vuodoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Yogesh Brar on kertonut hieman lisätietoja Nord 3 -puhelimesta.

Toistaiseksi julkaisemattoman Nord 3 -puhelimen sisäisen testauksen kerrotaan alkaneen Intiassa ja globaaleilla markkinoilla. Vuotajan mukaan puhelimen julkaisuikkuna on nyt 6-8 viikkoa, joka tarkoittaisi OnePlussan suunnittelevan julkaisua toukokuun loppuun tai kesäkuun alkuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Brar on myös antanut oman arvionsa puhelimen hinnasta Intian markkinoilla. OnePlus Nord 3:n hinnaksi kerrotaan 30 000 – 40 000 Intian rupiaa, joka vastaa noin 330-440 euroa.

OnePlus Nord 3 ei sinällään tule olemaan mikään yllättävä puhelin, sillä sen odotetaan olevan sama laite kuin Kiinassa julkaistu OnePlus Ace 2V. Teknisesti puhelin tulee olemaan kuitenkin mielenkiintoinen omassa hintaluokassaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudelleen brändäyksen myötä OnePlus Nord 3 -puhelimessa olisi siis suuri 6,7 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 1,5K-tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9000.

Takaosan kamerakokonaisuus rakentuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Akku tulee olemaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 80 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin kesällä pitäisi olla luvassa uusi OnePlus-puhelin myös Euroopan markkinoille.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus