MWC 2019SonyYleinen

Vuotokuvat Sony Xperia XA3 -puhelimesta paljastavat erikoisen 21:9-kuvasuhteen näytön

Sonylta odotetaan uusia puhelimia mahdollisesti MWC 2019 -messuilla ja yksi näistä on mitä todennäköisemmin Xperia XA3, josta saksalainen WinFuture.de -sivusto on julkaissut lukuisia kuvia. Uudet kuvat paljastavat puhelimen erikoisen toteutuksen.

Kuvien perusteella Xperia XA3 tulee saamaan erikoisen designin, joka johtuu erityisesti uudesta 21:9-kuvasuhteen kosketusnäytöstä. Kuvista huomaa, että puhelimen etuosassa näyttö on pitkälti laitteen reunoihin asti, mutta yläreunassa on selvästi paksumpi musta kaistale. Näytössä ei ole siis loviratkaisua, vaan perinteisempi leveämpi reuna. Aikaisempien vuotojen mukaan Xperia XA3:n näyttö olisi kooltaan 5,9 tuumaa ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus, eli 1080 x 2560 pikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sormenjälkilukija laitteessa sijaitsee oikeassa reunassa virtapainikkeen ja äänenvoimakkuuspainikkeen välissä. Tehoista Xperia XA3 -mallissa odotetaan vastaavan Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina olisi jopa 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Kameroita puhelimessa pitäisi olla kaksi takaosassa, joista päätarkoitukseen käytettävän tarkkuus olisi huhujen mukaan 23 megapikseliä ja toisen kameran 8 megapikseliä. Vuotokuvissa Xperia XA3 nähdään neljässä värissä, jotka ovat harmaa, musta, sininen ja vaaleanpunainen.

Toistaiseksi Sony ei ole vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia MWC 2019 -messuilla helmikuun lopulla, mutta Xperia XA3 saatetaan nähdä yhdessä Xperia XA3 Ultran sekä Xperia XZ4:n kanssa.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Näyttöjen koosta puhuttaessa olisi syytä siirtyä pinta-alan käyttöön sillä kun puhelinta venyttää luonnottomaan muotoon, niin saa helposti lisää tuumakokoa mutta itse näytön pinta-ala voi vaihdella todella paljon tuumakooltaan samojen mutta muodostaan erilaisten puhelinten kesken.

Kommentoi

Lisää aiheesta:MWC 2019