GoogleYleinen

Vuotokuvissa Googlen tuleva Pixel 5a -älypuhelin – näyttää aivan edeltäjältään

Luotettavista vuodoistaan tunnettu OnLeaks, eli Steve Hemmerstoffer on tällä kertaa julkaissut Voice.com-palvelussa kuvia Googlen tulevasta Pixel 5a -älypuhelimesta. Viime vuonna Google julkaisi Pixel 5-, Pixel 4a- ja Pixel 4a 5G -puhelimet, joten nyt vuotaneen Pixel 5a -puhelimen voidaan olettaa olevan uusi alemman keskihintaluokan Pixel-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat pohjautuvat tuttuun tyyliin 3D-mallinnuksiin, joten ne eivät välttämättä pidä täysin paikkaansa, vaikka hyvä kuva laitteen ulkoisesta toteutuksesta saadaankin. Vuodon mukaan Pixel 5a tulee saamaan todennäköisesti muovista valmistetun rungon, jonka mitat ovat 156,2 x 73,2 x 8,8 millimetriä. Muotoilultaan Pixel 5a on lähes identtinen viime vuoden Pixel 4a 5G -puhelimen kanssa.

Pixel 5a:n takaosassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös perinteikäs sormenjälkilukija sekä Googlen logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Tietojen mukaan puhelin tarjoaisi tasaisen 6,2 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla. Pixel 5a tulee saamaan vuodon mukaan myös 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä stereokaiuttimet.

Toistaiseksi Googlen tulevasta Pixel 5a -puhelimesta ei tiedetä mitään enempää. Kyseessä on suurella todennäköisyydellä 5G-järjestelmäpiiriin perustuva laite ja se julkaistanee myöhemmin vuoden 2021 aikana.

Lähde: Voice.com (Steve Hemmerstoffer)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google