HonorYleinen

Vuotokuvissa julkaisematon Honor 10X Lite – varusteltu Kirin 710A -piirillä, 48 MP neloiskameralla ja 5000 mAh akulla

Honor tulee julkaisemaan todennäköisesti lähiaikoina Euroopassa uuden Honor 10X Lite -mallinimeä kantavan älypuhelimen, joka on pitkälti sama laite kuin Huawein jo julkaisema P Smart 2021. Honor 10X Lite on siis alemman hintaluokan uutuuspuhelin, jossa käytetään yllättävän vanhoja komponentteja, mutta samalla nähdään myös uusia toteutuksia.

Laitteen näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle, ja näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on vastaamassa Kirin 710A -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor 10X Lite tulee saamaan myös tuen microSD-muistikortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on varustellut puhelimen lisäksi neloiskameralla, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Honor 10X Liten etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin varassa, ja sitä ladataan 22,5 watin pikalatauksella. Tietojen mukaan akun täyteen latautumiseen pitäisi kulua korkeintaan 80 minuuttia. Honor 10X Lite tarjoaa myös Bluetooth 5.1 -yhteyden, USB-C -liitännän, kuulokeliittimen sekä Android 10 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää Magic UI 3.1 -käyttöliittymä. Honor 10X Lite ei pidä sisällänsä luonnollisestikaan Googlen palveluita, vaan ne on korvattu Huawein omilla toteutuksilla sekä AppGallery-sovelluskaupalla.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor voisi nyt vuotaneen Honor 10X Lite -puhelimensa julkaista. Hinnoittelun odotetaan asettuvan noin 200 euroon.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor