HuaweiYleinen

Kuvavuodossa Huawein tulevat 400 euroa maksavat FreeBuds Studio -kuulokkeet

Huawein tiedetään julkaisevan Mate 40 -malliston älypuhelimien rinnalla myös uudet FreeBuds Studio -kuulokkeet. Kyseessä ovat Huawein ensimmäiset sangalliset ja korvat kokonaan peittävät kuulokkeet FreeBuds-mallistossa, jossa on nähty aikaisemmin vain täyslangattomia nappikuulokkeita. Huawein kerrotaan toteuttaneen kuulokkeet kilpailemaan muun muassa Bosen ja Sonyn kanssa, sillä myös hinnoittelu asettuu 400 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Studio -kuulokkeissa on dynaamiset elementit, joiden halkaisija on 40 mm. Kuulokkeissa on myös Kirin A1 -järjestelmäpiiri, jonka pitäisi pystyä optimoimaan äänenlaadun erinomaiseksi. Kuulokkeiden yksi kohokohta tulee olemaan aktiivinen taustamelunvaimennus. Raporttien mukaan taustamelunvaimennuksen pitäisi pystyä vähentämään ympäristön meluja jopa 40 desibelillä. FreeBuds Studio -kuulokkeiden ulkopuolelle on saatu myös erillinen painike melunvaimennukselle, josta ominaisuus voidaan aktivoida tai ottaa pois käytöstä.

Kuulokkeissa on vuotojen perusteella 410 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi tarjota jopa 20 tunnin akunkesto musiikkia kuunnellessa. Kuulokkeita ladataan USB-C-tyypin liitännän kautta, ja latausaika on noin 70 minuuttia. 10 minuutin latauksella FreeBuds Studio -kuulokkeilla pystytään kuuntelemaan 5 tuntia musiikkia.

FreeBuds Studio -kuulokkeet tukevat myös nopeaa parinliitosta Huawein omien puhelimien kanssa, joissa on vähintään EMUI 10 -käyttöliittymä. Kuulokkeiden yhteydestä on vastaamassa Bluetooth 5.2 -versio. FreeBuds Studio -kuulokkeet painavat 265 grammaa ja ne tulevat saataville kahdessa värissä, jotka ovat Blush Gold ja Graphite Black.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei