LenovoYleinen

Vuotokuvissa Lenovo Legion 2 Pro -pelipuhelin – saamassa sisäänrakennetun tuulettimen

Lenovo tulee julkaisemaan myöhemmin tämän viikon aikana seuraavan sukupolven Legion-pelipuhelimensa ainakin Kiinan markkinoilla. Tulevan puhelimen virallisen nimen on odotettu olevan Lenovo Legion 2 Pro ja se esitellään 8. huhtikuuta. Tällä kertaa AnTuTu-suorituskykytestin viralliselle Weibo-tilille on julkaistu live-kuvia tulevasta pelipuhelimesta, jotka paljastavat laitteen ulkoisen toteutuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat, että Lenovo on suunnitellut puhelimen jälleen käytettäväksi vaakatasossa. Legion 2 Pro tarjoaa erikoisen muotoilun, joka koostuu kuvien perusteella alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Laitteen takaosan keskellä on selvästi kohonnut alue, jossa on kaksi kamerasensoria, mikrofoni, LED-salamavalo sekä RGB-valaistut Legion-logot. Puhelimen keskiosassa nähdään myös sisäänrakennettu tuuletin. Lenovo Legion 2 Pron etuosassa on esillä suuri tasainen näyttöpaneeli, jossa ei ole mitään häiritseviä kamerareikiä. Kuvat vahvistavat laitteen oikeassa kyljessä olevan pop-up-kamerajärjestelmä edeltäjämallin tapaisesti.

Aikaisempien huhujen mukaan Lenovo Legion 2 Pro tulisi olemaan huippuluokan puhelin, jossa hyödynnetään Qualcommin tehokkainta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen on huhuttu 44 megapikselin selfiekameraa, 64 megapikselin tasoista pääkameraa sekä toista todennäköisesti ultralaajakulmakameraa. Puhelimessa tiedetään olevan myös 6,92 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on korkea 144 hertsin virkistystaajuus sekä 720 hertsin kosketusherkkyys.

Legion 2 Prohon on odotettavissa myös suuri 5500 milliampeeritunnin akku, jota ladataan vähintään 90 watin pikalatauksella. Puhelimen on huhuttu saavan myös 16 gigatavua RAM-muistia. Lenovo tulee julkaisemaan uuden pelipuhelimensa ainakin Kiinan markkinoilla 8. huhtikuuta, eli kovin kauaa virallisia tietoja laitteesta ei tarvitse odottaa.

Lähde: Weibo (AnTuTu, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo