LGYleinen

Vuotokuvissa LG K92 5G – varusteltuna neljällä takakameralla ja neljällä salamalla

LG on aikeissaan julkaista todennäköisesti pian uuden ylemmän keskihintaluokan älypuhelimen, joka kantaa nimeä LG K92 5G. Puhelimesta on julkaistu netissä kuvia, jotka osoittavat laitteen ulkoisen toteutuksen sekä paljastavat muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Kuvissa nähdään Yhdysvaltoihin suunnattu versio, joka käy ilmi operaattori Cricket Wirelessin logosta laitteen takaosassa. LG K92 5G -puhelimen takaosassa nähdään myös neloiskamera, joka kostuu tekstin mukaan 64 megapikselin pääkamerasta. Takaosassa mielenkiintoinen yksityiskohta löytyy oikeasta yläkulmasta, jossa on nähtävästi ainakin neljä salamavaloa. LG on laittanut puhelimen oikeaan kylkeen sormenjälkilukijan, kun vasemmassa kyljessä ovat äänenvoimakkuuspainikkeet sekä todennäköisesti Google Assistant -painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG K92 5G:n etuosassa valtaa pitää tasainen näyttöpaneeli. Näytön yläreunaan on tehty myös etukameraa varten reikä. Kysymysmerkkejä kuvan aitoudesta tuottaa juurikin puhelimen yläreuna, joka ei näytä olevan kovin luonnollinen. Näytön yläreunassa on suhteessa muita ohuempi kehys, jonka lisäksi etukamerareikä on suuri verrattuna näytöllä oleviin kuvakkeisiin.

Valitettavasti tällä hetkellä LG K92 5G -puhelimesta ei ole tarkempia tietoja, mutta sen julkaisua ainakin Yhdysvalloissa odotetaan pian. Puhelimesta on odotettavissa oma versionsa myös Euroopan markkinoille, mutta Suomessa LG:n puhelimia tuskin nähdään myynnissä ainakaan virallisesti.

Lähde: app.voice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG