OnePlusYleinen

Vuotokuvissa OnePlussan seuraavat täyslangattomat Buds Z -kuulokkeet

OnePlus on vihjaillut julkaisevansa OnePlus 8T -puhelimen rinnalla ensi viikolla 14. lokakuuta myös uudet täyslangattomat nappikuulokkeensa. Tällä kertaa nettiin on vuodettu kuvia OnePlus Buds Z -kuulokkeista, jotka tulevat olemaan todennäköisesti seuraajat aikaisemmin esitellyille OnePlus Buds -kuulokkeille.

Kuvissa OnePlus Buds Z on nähty kahdessa väriversiossa, joista toinen on valkoinen ja toinen hopea. Lisäksi tiedot ovat viitanneet myös mustaan väriversioon. Aikaisempiin OnePlussan kuulokkeisiin verrattaessa, uutuusversiossa on nyt tuttu rakenne, mutta Buds Z -kuulokkeet saavat myös silikoniset tulpat. Kuulokkeiden latauskotelo on myös selvästi erilaisempi, sillä nyt se muistuttaa esimerkiksi Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden toteutusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Latauskotelon päälipuolta on kuvien perusteella koristamassa OnePlussan logo, jonka lisäksi kotelon takaosassa nähdään USB-C-tyypin latausliitin ja painike. Etuosassa on LED-valo, joka osoittaa akun varauksen. OnePlus on jo itse vahvistanut, että Buds Z -kuulokkeissa olisi IP55-sertifikaatin mukainen vedenkestävyys.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet tullaan julkaisemaan siis yhdessä OnePlus 8T -huippupuhelimen kanssa ensi viikolla 14. lokakuuta.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Vola 2.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus