SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy Note10+

Viime viikkoina on kuultu huhuja sekä nähty vuotokuvia Samsungin tulevista huippupuhelimista, joita odotetaan tulevan ainakin kaksi. Huhuissa puhelimet ovat kantaneet nimiä Galaxy Note 10 ja Galaxy Note 10 Pro, mutta nyt tuoreimmat vuodot paljastavat kalliimman version kantavan nimeä Galaxy Note10+.

Vuotokuvissa Galaxy Note10+ nähdään ensimmäistä kertaa oikeana laitteena, eikä kyseessä ole vain 3D-mallinnokseen perustuva kuva. Uudet kuvat eivät enää juurikaan pääse paljastamaan uutta, mutta kuvat vahvistavat jo aikaisempia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat Galaxy Note10 -malliston puhelimet tulevat tietojen mukaan jakamaan pitkälti samanlaisen toteutuksen. Ainoat merkittävät eroavaisuudet ovat näytön koossa sekä kameroissa. Galaxy Note10 -malliin odotetaan 6,3 tuuman AMOLED-näyttöä, kun plus-versiossa odotetaan olevan 6,75 tuuman näyttöpaneeli. Lisäksi Galaxy Note10 saa kolmoiskameran, kun Galaxy Note10+ -versiossa nähdään neloiskamera.

Erinäisten raporttien mukaan Galaxy Note10 -malliston puhelimet tultaisiin julkaisemaan virallisesti 7. elokuuta 2019 Unpacked-tilaisuudessa New Yorkissa Barclays Centerissä. Odotettuun julkaisutilaisuuteen on kuitenkin vielä viikkoja aikaa, eikä Samsung ole virallisesti vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung