SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin ensimmäinen pop-up-kameralla varusteltu älypuhelin

Viime vuonna monet älypuhelinvalmistajat julkaisivat älypuhelimia pop-up-etukameralla varusteltuna, sillä se tarjosi paremman näyttökokemuksen ilman mitään häiriötekijöitä. Yksi harvoista valmistajista, joka ei pop-up-kameralla varusteltua älypuhelinta julkaissut oli Samsung, vaikka toki jonkinlainen kääntyvä kamerajärjestelmä nähtiin Galaxy A80 -puhelimessa.

Nähtävästi Samsung on tuomassa vihdoin ensimmäisen pop-up-kameralla varustellun älypuhelimensa markkinoille, sillä luotettavista tiedoistaan tunnettu OnLeaks on julkaissut tällä kertaa kuvia toistaiseksi tuntemattomasta Galaxy-puhelimesta, jossa on ylösnouseva etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti kuvissa nähtävä puhelin kuuluu Galaxy A -mallistoon, joten puhelin asettuu edullisempaan hintapisteeseen. Kuvista nähdään, että etuosassa on noin 6,5 tuuman suuruinen näyttöpaneeli, jossa on pyöristetyt kulmat. Näytön alapuolella on selvästi muita reunoja paksumpi musta kaistale. Puhelimen takaosassa nähdään perinteikäs sormenjälkilukija sekä kolmoiskamera, yhdessä LED-salaman kanssa. Lisäksi laitteessa on USB-C-tyypin latausliitin, mutta perinteikästä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä ei enää löydy.

Samsungin odotetaan julkaisevan nyt kuvissa nähdyn älypuhelimen lähikuukausien aikana, vaikka toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkaa päivämäärää. Toistaiseksi ei ole myöskään tiedossa onko kyseessä 5G-puhelin vaiko ei, mutta nähtävästi laitteessa on ainakin alumiininen kehys.    

Lähde: Pigtou

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung