SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin tulevat Galaxy Tab S7 -malliston huipputabletit

Samsung tulee julkaisemaan lähiaikoina uudet huippuluokan Galaxy Tab S7- ja Tab S7+ -tabletit globaaleille markkinoille. Uutuustabletteja kohtaan on huhuissa ollut kovat odotukset ja tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut viralliselta vaikuttavia tuotekuvia tableteista.

Yhdessä vuodetussa kuvassa on esillä Galaxy Tab S7 -perusversion etuosa, joka ei paljasta oikeastaan mitään kovin erikoista. Etuosassa on näyttö, jota kiertää varsin kapeat kehykset. Kuvassa nähdään laitteen yläreunassa olevan myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vaikka kuvassa nähdäänkin Galaxy Tab S7 -perusmalli, niin myös plus-version odotetaan olevan hyvin samanlainen, mutta varusteltuna vain hieman suuremmalla näytöllä.

Blass on julkaissut myös toisen kuvan, jossa Galaxy Tab S7 on esillä hieman tarkempana sekä yhdessä muutaman lisätarvikkeen kanssa. Kuva vahvistaa muun muassa USB-C-tyypin latausliittimen, pogo-liitännän näppäimistölle sekä ainakin kaksi kaiutinta löytyy oikeasta kyljestä. Kuvassa nähdään myös tabletille suunniteltu näppäimistö, S Pen -kosketusnäyttökynä sekä jonkinlainen telakointikuori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Samsung tulisi hyödyntämään tableteissa Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiriä, jonka Qualcomm on julkaissut vasta hiljattain. Kyseessä pitäisi olla myös Samsungin ensimmäinen globaaleille markkinoille suunnattu 5G-yhteyksillä varusteltu tabletti, joka tukee sub-6GHz -5G-verkkoja. Galaxy Tab S7+ -tablettiin on lupa odottaa myös suurta 12,4 tuuman Super AMOLED -näyttöä, jossa on 2800 x 1752 pikselin tarkkuus sekä tuki S Pen -kynälle. Perusmallissa pitäisi olla noin 11 tuuman näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia tabletteihin tulee tietojen mukaan 6 tai 8 gigatavua, ja vastaavasti sisäistä tallennustilaa on tulossa 128 tai 256 gigatavua. Jo aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Tab S7+ saattaisi saada jopa 10090 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata huimalla 45 watin pikalatauksella. Aikaisemmin tableteista on vuodettu jo kuvia, joista paljastuu takaosan kaksoiskamera. Kameroiden tarkkuuden pitäisi olla 13 ja 5 megapikseliä, kun taasen etuosassa odotetaan olevan 8 megapikselin kamera.

Galaxy Tab S7 -malliston tabletit saatetaan julkaista 5. elokuuta järjestettävässä tilaisuudessa yhdessä Galaxy Note20 -huippupuhelimien kanssa. Samsung saattaa toki julkaista tabletit jo aikaisemmin heinäkuun lopulla yhdessä uusien älykellojen kanssa.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taas ylikalliita Samsungin romuja. Ei kiitos.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung