MotorolaYleinen

Vuotokuvissa taittuvanäyttöinen Motorola Razr – Julkaistaan ensi kuussa

Motorola Razr / Kuva: Evan Blass

Motorola on jo vahvistanut, että yhtiön ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, eli kauan odotettu Motorola Razr tullaan esittelemään virallisesti 13. marraskuuta. Kyseessä on uusittu versio Motorola Razr -simpukkapuhelimesta ja nyt uusittu versio tarjoaa tuoreita innovaatioita sekä keskitason tekniikkaa. Tänään Motorola Razr -puhelimesta on julkaistu useita kuvia, joiden voidaan olettaa olevan luotettavia.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa kerrotaan olevan Motorola Razr -puhelin. Kuvassa nähdään laite, jossa on sisäpuolella taittuva näyttöpaneeli ja laitteen ulkopuolella on nähtävillä yksi kamerasensori. Lisää kuvia on julkaistu Mobielkopen.net -sivustolla, mutta kuvat ovat selvästi heikkolaatuisempia. Kuvista kuitenkin saadaan selville laitteessa olevan ulkopuolella pienempi näyttöpaneeli ja sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan puhelin tulisi saamaan Qualcommin kehittämän keskitason puhelimille suunnatun Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin sekä 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla 64 tai 128 gigatavua sekä akun kooksi on mainittu 2730 milliampeerituntia. Taittuvan näytön odotetaan olevan kooltaan 6,2 tuumaa ja sen tarkkuus on 876 x 2142 pikseliä. Pienemmän ulkopuolella olevan näytön kokoa ei vielä tiedetä, mutta tarkkuus on 600 x 800 pikseliä. Huhujen mukaan tarjolle on tulossa kolme väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen ja kultainen.

Motorola Razr -puhelimen hinnan odotetaan olevan noin 1500 dollaria. Varmaa tällä hetkellä on, että puhelin tullaan julkaisemaan virallisesti kahden viikon päästä, 13. marraskuuta. Todennäköisesti Motorola tuo ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimensa myyntiin varsin rajallisesti ja aluksi ainakin vain Yhdysvalloissa.

Lähde: Evan Blass (Twitter), Mobielkopen.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola