WhatsAppYleinen

WhatsAppia voi pian käyttää usealla laitteella samanaikaisesti – ominaisuus jo testaajien käytössä

WhatsAppin logo

Viestintäpalvelu WhatsApp on tunnettu huonosta laitteiden välisestä integraatiostaan, eikä esimerkiksi viime vuosina ole ollut kovinkaan yksinkertaista siirtää WhatsAppin dataa laitteelta toiselle vaihtamisen yhteydessä.

Nyt WhatsAppiin on kuitenkin tulossa parempi tuki yhden tilin käyttämiselle useammalla laitteella samanaikaisesti. WhatsApp on testaamassa ominaisuutta parhaillaan ja sovelluksen beetatestaajat pääsevät sitä käyttämään. Ominaisuuden avulla käyttäjä voi käyttää yhtä WhatsApp-tiliä samanaikaisesti neljällä laitteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Jatkossa WhatsAppiin kirjautumisen yhteydessä näytetään kirjautumisruudussa QR-koodi, jonka avulla tili voidaan liittää toiseen laitteeseen. Puhelimessa pitää mennä asetuksiin, jossa on kohta linkkaamiselle. Tämän jälkeen kamera avautuu ja toisen puhelimen tai tabletin ruudulla olevasta QR-koodista otetaan kuva, jolloin tili voidaan helposti liittää toiseen laitteeseen. Menetelmä tilin linkittämiseksi on siis sama, kuin WhatsApp Web -työpöytäsovellusta käytettäessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsApp-sovellus saapuu myös Android-tableteille. Tablettiversion testaaminen on aloitettu samassa yhteydessä laitteiden linkittämisen kanssa betaversiossa 2.22.24.18. Kaikille Android-käyttäjille laitteiden linkittäminen tulee saataville myöhemmin. Siitä, milloin Applen iPhonet saisivat nämä ominaisuuden ei toistaiseksi ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsApp on saamassa siis loppuvuonna merkittäviä päivityksiä. Aiemmin tässä kuussa WhatsApp ilmoitti, että keväällä esitelty yhteisötoiminto tulee saataville vaiheittain vielä tämän vuoden aikana. WhatsAppiin tulevasta yhteisötoiminnosta voit käydä lukemassa lisää täältä.

Lähde: Android Police

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp