Ultimate EarsYleinen

Wonderboom 2 -matkakaiutin julkaistiin – 99 eurolla vedenpitävä rakenne ja hyvä äänentoisto

Wonderboom 2

Logitechin omistama Ultimate Ears on julkaissut tänään uuden sukupolven Wonderboom 2 -matkakaiuttimen. Uutuuskaiutin on tulossa Suomessa myyntiin kesäkuussa 99 euron hintaan.

Mukin kokoinen, vedenpitävä ja langaton Ultimate Ears Wonderboom 2 -matkakaiutin toistaa musiikkia 360 asteen säteellä entistä tuhdimmalla bassotoistolla. Kaiuttimen uusittuihin ominaisuuksiin kuuluvat myös ulkokäyttöön tarkoitettu äänentehostustila, peräti 13 tunnin akunkesto ja säänkestävä IP67-standardin mukainen pintamateriaali.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden äänentehostustilan ansiosta Wonderboom 2 soveltuu erityisen hyvin ulkokäyttöön. Omalla painikkeellaan käynnistettävä äänentehostustila tarjoaa aiempaa voimakkaampaa ja selkeää äänentoistoa sisäänrakennetun taajuuskorjaimen ansiosta. Edeltäjäänsä nähden Wonderboom 2 toistaa myös entistä syvempiä bassoääniä. Lisäksi kaksi Wonderboom 2 -kaiutinta on mahdollista liittää langattomasti toisiinsa ja toistaa stereoääniä entistä voimakkaammin.

”Asiakkaamme suorastaan rakastavat alkuperäistä Wonderboom-kaiutinta. Uskon, että Wonderboom 2 herättää heissä entistä enemmän samoja tuntemuksia”, kommentoi Ultimate Earsin johtaja Charlotte Johs. ”Olemme vieneet mukana kulkevan äänentoiston uudelle tasolle ja lisänneet siihen mahdollisuuden nauttia laadukkaasta äänestä stereona kahden kaiuttimen voimalla. Tämän ja entistä paremman akunkeston ansiosta 360 asteen äänentoisto soi entistä paremmin vaikka koko päivän.”

Kaiutin kestää vettä.

Kaiutin on viimeistelty tyylikkällä kaksivärisellä pinnoitteella, joka suojaa kaiutinta sekä lialta että kosteudelta. IP67-standardin mukaisen suojauksen ansiosta Wonderboom 2 on veden- ja pölynkestävä. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne mahdollistaa myös kaiuttimen kellumisen vedessä. Wonderboom 2 onkin mitä oivallisin matkakumppani missä ikinä musiikkia halutaankin kuunnella.

Suomessa Wonderboom 2 maksaa 99 euroa ja se tulee tarjolle kesäkuussa. Kaiuttimesta on tarjolla viisi väriversiota, jotka ovat sininen Bermuda, harmaa Crushed Ice, musta Deep Space, vaaleanpunainen Just Peach sekä punainen Radical Red.

Wonderboom 2:n kaikki väriversiot.

Lähde: Ultimate Ears (tiedote)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Ultimate Ears