XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Lite esillä unboxing-videolla ennen julkaisua – tällaisesta puhelimesta on kyse

Xiaomi 13 Lite esillä unboxing-videolla.

Xiaomi on vahvistanut julkistavansa Xiaomi 13 -sarjan älypuhelimet globaaleille markkinoille 26. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Odotettavasti tulossa olisi kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat lippulaivatason Xiaomi 13 ja Xiaomi 13 Pro sekä keskihintainen Xiaomi 13 Lite.

Puhelimet ovat olleet useaan kertaan vuodon kohteena, mutta nyt Xiaomi 13 Lite nähdään ensimmäistä kertaa unboxing-videolla pari viikkoa ennen varsinaista julkaisua. Video vahvistaa aikaisemmat tiedot siitä, että Xiaomi 13 Lite on käytännössä vain uudelleen brändätty Xiaomi Civi 2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolta selviää Xiaomi 13 Liten myyntipakkauksen etuosassa olevan laitteen mallinimi. Pakkausta avatessa esille tulee pahvitasku, jonka alapuolella on itse laite. Laitteen päällä oleva paperi vahvistaa puhelimen saavan 50 megapikselin kolmoiskameran sekä etuosan kaksoiskameran. Xiaomi 13 Lite tulee nähtävästi olemaan myös ohut ja kevyt.

Vahvistus saadaan myös 120 hertsin AdaptiveSync AMOLED -näytölle, ja tuettuna ovat Dolby Atmos sekä Dolby Vision. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Akun lataus tapahtuu 67 watin pikalatauksella. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan laturi sekä suojakuori.

Xiaomi 13 Lite

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilullisesti Xiaomi ei ole tehnyt merkittäviä muutoksia Xiaomi 13 Liteen verrattuna Xiaomi Civi 2 -puhelimeen. Takaosan lasipintaan on saatu tasainen kuviointi ja väriversiot ovat tietojen mukaan musta, sininen sekä vaaleanpunainen.

Koska kyseessä on Xiaomi Civi 2 uudelleen brändättynä, niin tarkemmat tiedot voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Euroopassa Xiaomi 13 Lite julkaistaan 26. helmikuuta. Huhujen mukaan hinta asettuisi 256 gigatavun muistiversiolla 549 euroon.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi