XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Lite -puhelimen kuvat ja hintatiedot paljastuivat

Xiaomi 13 Lite. Kuva: billbil_kun-käyttäjän Twitter-tili.

Xiaomi 13 Lite -puhelimesta paljastui hiljattain tietoja Google Play Consolen kautta. Vuotaneiden tietojen mukaan puhelin olisi jo aiemmin viime vuoden puolella lanseerattu Xiaomi CIVI 2. Xiaomi myy CIVI-brändättyjä puhelimia toistaiseksi ainoastaan Kiinassa.

Nyt billbil_kun niminen Twitter-käyttäjä on paljastanut tulevan Xiaomi 13 Lite -puhelimen todennäköisesti kalliimman mallin Euroopan hinnat. Aiemmin vuotaja on paljastanut myös puhelimen teknisiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan Xiaomi tulee myymään Xiaomi 13 Liteä 549 euron hinnalla. Kyseessä olisi 256 gigatavun tallennustilalla varustettu malli.

Tekniseltä toteutukseltaan keskihintaluokkaan saapuva puhelin on perustasoa. Mikäli Xiaomi 13 Lite on viime syksynä lanseeratun Xiaomi CIVI 2 -puhelimen uudelleenbrändätty versio, niin puhelimessa olisi järjestelmäpiirinä Qualcommin Snapdragon 7 Gen 1. 6,55 tuumaisen AMOLED-näytön tarkkuus olisi Full HD+ -tasoa, ja siinä olisi tuki 120 hertsin virkistystaajuudelle.

Puhelimesta löytyy 4500 milliampeeritunnin akku, jota kyetään lataamaan langallisesti 67 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Civi 2 -puhelimesta löytyy 50 megapikselin pääkamera, jolla on kaverinaan 20 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Selfiekameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Xiaomi ei ole kertonut julkaisuaikataulua Xiaomi 13 Lite -puhelimelle, mutta julkaisua voidaan odottaa Billbil-kun-käyttäjän mukaan Xiaomi 13- ja 13 Pro -puhelimien lanseerauksen yhteydessä. Täten lanseeraus tapahtuisi helmikuun lopun MWC-messuilla.

Lähde: Twitter

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi