HonorYleinen

Honor 50 saa Android 12- ja Magic UI 6.0 -päivityksen huhti-kesäkuussa

Honorin toimitusjohtaja George Zhao esitteli Magic UI 6.0 -käyttöliittymää MWC-messuilla.

Honor esitteli Googlen tuoreeseen Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvan Magic UI 6.0 -käyttöliittymän globaaleille markkinoille Magic 4 -sarjan älypuhelimien julkaisun yhteydessä MWC-messuilla. Tänään yhtiö on vahvistanut Android 12 -päivityksen ja uuden käyttöliittymän tulevan Honor 50 -puhelimille tulevina kuukausina.

Honor 50 on itsenäistyneen älypuhelinvalmistajan ensimmäinen älypuhelin globaaleilla markkinoilla, joka tuotiin myyntiin Android 11 -käyttöjärjestelmällä. Googlen viime syksynä julkaisema Android 12 tulee päivityksenä tarjolle Honorin mukaan vuoden toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on ainoa suurempi Android-versiopäivitys, joka on luvattu Honor 50 -puhelimelle. Honor kertoi julkaisun aikaan takaavansa vähintään 1 + 2 vuoden päivitystuen, joten tietoturvapäivitykset jatkuvat vielä vuoden 2023 syksyyn asti. On kuitenkin hyvä huomata, että Honor saattaa muokata päivityslupaustaan tulevaisuudessa, sillä monet kilpailijat tarjoavat selvästi parempia päivityslupauksia.

Magic UI 6.0 -käyttöliittymä tarjoaa Honorin mukaan aikaisempaakin personoidumman käyttökokemuksen. Käyttöliittymän kerrotaan tarjoaa vaikuttavia tekoäly- ja optimointiominaisuuksia. Muun muassa Efficient Smart Desktop – ja Honor Share -toiminnot mahdollistavat käyttäjille personoituja ja entistäkin älykkäämpiä kokemuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Efficient Smart Desktop -toiminnon avulla näytöllä olevia widgettejä voi muokata ja halutessaan suurentaa tai pienentää niiden kokoa. Mitä tahansa tietoa puhelimesta etsiikään, silmäily hoituu helposti ja ilman sovelluksien avaamista. Magic UI 6.0:n avulla myös yhä useampi sovellus voi pyöriä taustalla. Honor Share -toiminnon avulla voi välittää nopeasti tiedostoja Honor-puhelimen ja tietokoneen Honor Computer Manager -toiminnon välillä.

Android 12 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Honorin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor