XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Redmi 10C -puhelimen – edullinen 4G-laite valtavalla kamera-alueella ja kookkaalla näytöllä

Redmi 10C

Xiaomi on esitellyt Nigerian markkinoilla uuden Redmi 10C -älypuhelimen, joka edustaa yhtiön edullisempaa tuotemallistoa. Puhelinta ei ole vielä julkaistu Euroopassa, mutta teknisesti Redmi 10C on varsin mielenkiintoinen monella tavalla.

Nigeriassa Xiaomi esitteli Redmi 10C -puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä vihreä. Tarjolle on tulossa kaksi muistiversiota, jotka ovat 4 + 64 gigatavua sekä 4 + 128 gigatavua. Xiaomin mukaan 64 gigatavun versio maksaa 78 000 nairaa ja 128 gigatavun versio 87 000 nairaa. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 170 euroa ja 190 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 10C:n muotoilu on hieman erikoinen, sillä puhelimen takaosassa on epäsymmetrinen ja kookas kamera-alue. Kameroita on yhteensä kaksi, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Kamera-alueessa on myös Redmi-logo sekä sormenjälkilukija. Redmi 10C:n etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset.

Uutuuspuhelimen näyttö on kooltaan 6,71 tuumaa ja siinä on etukameraa varten tehty pisaralovi. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Redmi 10C:n takaosassa on 50 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin toinen kamera. Etuosassa on 5 megapikselin kamera selfiekuvaamista ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja se tukee jopa 18 watin tehoista pikalatausta. Xiaomin mukaan myös äänentoisto on hyvällä tasolla. Käyttöjärjestelmänä on Android 11, jonka päällä hyrrää MIUI 13.

Lähde: Twitter (Xiaomi Nigeria)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi