OnePlusYleinen

Ensimmäiset tiedot OnePlus “PGKM10” -puhelimesta paljastuivat – sertifikaatti vihjaa jopa 160 watin pikalatauksesta!

OnePlus on luvannut julkaista vuoden toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa ensimmäisen älypuhelimensa tehokkaalla 150 watin pikalatauksella. Nyt kuitenkin sertifiointitietokanta vihjaa OnePlussalta olevan tulossa myös hieman tehokkaammalla latauksella varusteltu älypuhelin.

Kiinan 3C-sertifiointiteitokantaan on listattu OnePlus-puhelin, joka mallikoodi on PGKM10. Aikaisemmin samainen mallikoodi on yhdistetty OnePlussan ensimmäiseen tablettiin, mutta odotettavasti tuoreen tiedon pohjalta kyseessä olisi sittenkin älypuhelin. 3C-sertifikaatti on paljastanut puhelimen tukevan jopa 160 watin tehoista pikalatausta ja laitteessa on 5G-yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ”PGKM10” 3C-sertifikaatissa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, mihin puhelimeen 160 watin tehoinen pikalataus voisi tulla. Kyseessä saattaa olla esimerkiksi OnePlus 10 -sarjan huippupuhelin. On myös mahdollista 3C-sertifikaatin ilmoittavan hieman tehokkaammankin lataustuen, vaikka todellisuudessa lataus rajoittuisikin 150 wattiin. Mahdollisesti nyt paljastunut laite voisi olla OnePlussan mainitsema pian julkaistava laite 150 watin pikalatauksella.

OnePlus on aikaisemmin kertonut, että 150 watin pikalatauksen avulla voidaan ladata 4500 milliampeeritunnin akku tyhjästä 50 prosentin tasoon vain 5 minuutissa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, mihin mallistoon tuleva 150 watin tai 160 watin latauksella varusteltu puhelin tulee asettumaan. Hyvin todennäköisesti OnePlus on uudelleen brändännyt pian julkaistavan Realme GT Neo 3 -puhelimen, johon odotetaan myös 150 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussalta on tulossa lähiaikoina muun muassa OnePlus Nord 2T– ja OnePlus Nord CE 2 Lite -älypuhelimet, joista on nähty viime aikoina vuotoja. Odotuksissa on myös OnePlus 10 Pro -puhelimen julkaisu maaliskuun lopulla, mutta mallisto saattaa laajentua myöhemmin myös uusilla OnePlus 10- ja OnePlus 10 Ultra -puhelimilla. Todennäköisesti tulevista julkaisuista kuullaan enemmän tietoja lähempänä julkaisua.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus