XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Redmi 9i Sport- ja Redmi 9A Sport -puhelimet – vanha puhelin kahdella uudella nimellä

Redmi 9i Sport

Xiaomi on julkaissut Intian markkinoilla kaikessa hiljaisuudessaan kaksi uutta ja samanlaista puhelinta, jotka kantavat nimiä Redmi 9i Sport sekä Redmi 9A Sport. Mielenkiintoisen julkaisusta tekee se, että molemmat puhelimet ovat ulkoisesti ja teknisesti identtiset. Suurin ero nähdään ainoastaan muistiversioissa, jonka takia kaksi eri mallinimeä ei ainakaan selkeytä Xiaomin epäselvää mallinimeämistä.

Puhelimissa on 6,53 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. Tehoista on molemmissa puhelimissa vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri, joten yhteydet rajoittuvat vain 4G:hen. Redmi 9A Sport on varusteltu pienemmällä 2 tai 3 gigatavun RAM-muistilla, kun taasen Redmi 9i Sport tarjoaa suuremman 4 gigatavun RAM-muistin. Vastaavasti Redmi 9A Sport on saatavilla 32 ja 64 gigatavun versioissa, kun Redmi 9i Sport on valittavissa 64 ja 128 gigatavun versioista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimien muita ominaisuuksia ovat 5000 milliampeeritunnin akku, 13 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera sekä kuulokeliitin. Käyttöjärjestelmänä toimii Android, jonka päällä hyrrää MIUI 12. Puhelimissa ei ole sormenjälkilukijaa, mutta tuettuna on etukameraan perustuva kasvojentunnistus.

Redmi 9A Sport on puhelimista edullisempi ja sen 2 + 32 gigatavun versio maksaa 6999 Intian rupiaa ja Redmi 9i Sport -puhelimen 4 + 64 gigatavun versio maksaa 8799 Intian rupiaa. Hinnat ovat suoraan muunnettuina 81 euroa ja 102 euroa. Molemmat puhelimet tarjoavat myös identtiset väriversiot, jotka ovat Carbon Black, Coral Green ja Metallic Blue.

Erikoisen julkaisusta tekee myös se, että käytännössä Redmi 9A Sport ja Redmi 9i Sport ovat identtisiä aikaisemmin julkaistun Redmi 9i -puhelimen kanssa. Syystä tai toisesta Xiaomi haluaa leikitellä uusilla nimillä, vaikka puhelimissa ei olisi mitään merkittäviä uudistuksia.

Lähde: Redmi 9A Sport, Redmi 9i Sport

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi