GoogleYleinen

YouTube Music -sovellus saapuu myös vanhoille Wear OS -älykelloille tällä viikolla

Google on julkistanut jo aikaisemmin YouTube Music -palvelunsa sovelluksen Wear OS 3 -älykelloille, eli Samsungin Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -kelloille. Sovellusta ei tuotu tarjolle vanhemmille Wear OS -älykelloille, mutta nyt Google on ilmoittanut ilouutisia Wear OS 2 -käyttöjärjestelmää käyttäville.

The Vergen mukaan YouTube Music -sovellus olisi nyt saataville Wear OS 2.X -älykelloille. Google on myös vahvistanut, että sovellus tulee saataville tällä viikolla valituille älykelloille, joita ovat Fossil ja Michael Kors Gen 6 -älykellot ja Mobvoin TicWatch Pro 3 GPS sekä TicWatch E3. Laajemmin Wear OS 2.X -laitteet saavat sovelluksen Googlen mukaan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

YouTube Music -sovellusta on jouduttu odottamaan älykelloille varsin kauan, sillä Googlen musiikkipalvelut eivät ole olleet vuoteen tarjolla älykelloille. YouTube Musicin Wear OS -versio mahdollistaa pääsyn kaikkiin soittolistoihin ja yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tuki offline-toistolle. Musiikkia voidaan ladata suoraan älykelloon ja niitä voidaan kuunnella Bluetooth-kuulokkeiden avulla niin, ettei puhelinta tarvitse ottaa mukaan esimerkiksi lenkille.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google