XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli uuden tabletin Euroopan markkinoille – Xiaomi Pad 6 tarjoaa 144 hertsin näytön

Xiaomi Pad 6

Xiaomi on esitellyt tänään Euroopan markkinoille useita sähköpotkulautoja, mutta samaisessa ”Discover Xiaomi 2023” -tapahtumassa esiteltiin myös Xiaomi Pad 6 -tabletti. Kyseessä on seuraaja Xiaomi Pad 5 -tabletille, mutta kovin merkittäviä päivityksiä tablettiin ei ole tällä kertaa saatu.

Muotoiluun Xiaomi on tuonut hieman vivahdetta Xiaomi 13 -sarjan puhelimista, sillä kamera-alue on nyt neliömäinen. Xiaomin mukaan Pad 6 on vain 6,51 millimetriä paksu ja se painaa 490 grammaa. Xiaomi luottaa rakenteessa kokonaan alumiiniin, mutta näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasi. Xiaomi Pad 6 on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat Champagne, Gravity Grey sekä Mist Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Pad 6 -tabletti tarjoaa 11 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin. Näytössä on 2880 x 1800 pikselin tarkkuus, 550 nitin kirkkaus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat.

Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin parin vuoden takainen Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja laitteesta on ainoastaan Wi-Fi-versio. Tehokasta LPDDR5-RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6 -tabletin sisuksista löytyy suuri 8840 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan kaksi kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin tasoinen. Etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Pad 6 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13, jonka päällä olevan MIUI 14 for Pad -käyttöliittymän Xiaomi on optimoinut tabletin suurelle näytölle. Tabletissa on tuki myös näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Xiaomi ei kertonut tabletin tarkkaa hintaa tai saatavuutta. Xiaomi Pad 6:n on määrä saapua myyntiin laajasti Euroopassa lähiaikoina. Xiaomi ei ole tuomassa globaalisti myyntiin Kiinassa aikaisemmin julkaistua Xiaomi Pad 6 Pro -tablettia.

Lähde: Tuttoandroid.net (italiaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi