WhatsAppYleinen

WhatsApp sai kaivatun uudistuksen – lähetettyjen viestien muokkaaminen nyt mahdollista

WhatsAppin viestien muokkaus on nyt mahdollista.

Suosittu pikaviestipalvelu WhatsApp on saanut viime aikoina monia uusia ominaisuuksia, joista yksi on viime viikolla uutisoitu Chat Lock -toiminto. Nyt WhatsApp on ilmoittanut erittäin toivotusta muutoksesta palveluun, sillä jatkossa viestien muokkaaminen on mahdollista.

WhatsApp on ilmoittanut tukevansa nyt lähetettyjen viestien muokkaamista. Muokkaus on mahdollista painamalla lähetettyä viestiä pitkään, jonka jälkeen muokkaus voidaan tehdä painamalla Edit-painiketta. Viestien muokkaus onnistuu ainoastaan 15 minuuttia viestin lähettämisen jälkeen, joten kovin vanhoja viestejä ei ole mahdollista muokata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun viestiä on korjattu, niin viestin alapuolelle tulee näkyviin teksti ”muokattu”. Tämä antaa muille mahdollisuuden nähdä, jos alkuperäistä viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Käyttäjille ei kuitenkaan näytetä muokkaushistoriaa, joten alkuperäinen viesti ei ole nähtävillä.

WhatsApp on kertonut ominaisuuden olevan nyt saatavilla käyttäjille globaalisti, ja se on saatavilla kaikille tulevina viikkoina.

Lähde: WhatsApp

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp