XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 11 saapuu Suomessa ennakkomyyntiin 15. maaliskuuta, kaupan päälle Mi Watch -älykello

Xiaomi on tänään ilmoittanut yhtiön tuoreimman Mi 11 -huippupuhelimen olevan tulossa ennakkomyyntiin Suomessa 15. maaliskuuta ja toimitukset alkavat 22. maaliskuuta. Ennakkotilaajille on tulossa tarjolle myös kaupan päälle Mi Watch -älykello, jonka arvo on 149 euroa.

Suomessa Xiaomi Mi 11 -puhelimesta tullaan saamaan myyntiin ainoastaan 8 + 256 gigatavun versio, mikä maksaa 849 euroa. Tarjolle tulee kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa Midnight Gray sekä sininen Horizon Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 on tämän hetken yksi tehokkaimmista ja kehittyneimmistä älypuhelimista. Laitteessa on suuri 6,81 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää WQHD+ -tasolle. Tehoista vastaa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xiaomi Mi 11:n takaosassa on 108 megapikselin kolmoiskamera sekä etuosassa on 20 megapikselin selfiekamera. Akunkesto on 4600 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata 55 watin pikalatauksella. Tarkemmin Xiaomi Mi 11:n tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Xiaomi Mi Watch

Uutuuspuhelimen ohella Xiaomi tulee tuomaan myyntiin uuden Mi Watch -älykellon, joka julkaistiin globaalisti jo syksyllä 2021. Älykellossa on 1,39 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on 450 nitin kirkkaus. Kellon akunkestoksi on ilmoitettu jopa 16 päivää ja mukana on yli 117 sporttitilaa. Lisätietoja kellosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Xiaomi Mi Watch -älykellon kerrotaan tulevan myyntiin 149 euron hintaan 15. maaliskuuta alkaen. Tarjolle tulee kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. Xiaomi Mi 11:n ennakkotilaajat tulevat saamaan mustan älykellon kaupan päälliseksi.

Suomessa Xiaomi tuo myyntiin myös Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition -sähköpotkulaudan, jonka hinta on 899 euroa. Toimitukset alkavat 15. maaliskuuta.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi