XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee Mi A3 -puhelimen jo huomenna Espanjassa

Kiinalainen Xiaomi on vihjaillut viime aikoina ahkerasti uusista Android One -pohjaisista Mi A3 -älypuhelimista sosiaalisen median kanavoissa. Jo viime viikolla Xiaomi kertoi, että uudet puhelimet julkaistaan Puolassa 25. heinäkuuta, mutta virallinen julkaisu tapahtunee jo kuitenkin 17. heinäkuuta Espanjassa, eli huomenna.

Huhujen mukaan Xiaomi on saattanut Mi A3:n kohdalla sekoittaa hieman Mi CC9e- ja Mi CC9 -puhelimien tekniikkoja keskenään, sillä teknisesti Mi A3 on hieman parempi kuin Mi CC9e. Puhelimessa odotetaan olevan 6 tuuman AMOLED-pohjainen näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus, eli 2240 x 1080 pikseliä. Näytössä on myös pisaramainen loviratkaisu, jossa on 32 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi A3 -mallin takaosassa on nähtävillä kolmoiskamera, joka tulee koostumaan 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Tehoista puhelimessa vastannee Qualcommin Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on huhujen mukaan 64 tai 128 gigatavua. Xiaomi Mi A3 -puhelimeen odotetaan myöskin 4000 milliampeeritunnin akkua, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Xiaomi esittelee vähintään Mi A3 -puhelimen siis huomenna 17. heinäkuuta Espanjassa. Lisäksi Xiaomilta on lupa odottaa toista Android One -pohjaista puhelinta, joka voisi olla huhujen mukaan Mi A3 Lite tai Mi A3 Pro.

Vuotokuva Xiaomi Mi A3 -puhelimesta.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi