XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Redmi 11 Prime 5G- ja Redmi 11 Prime -puhelimet – molemmat nähty aikaisemmin useilla eri nimillä

Redmi 11 Prime 5G

Xiaomi on esitellyt Redmi A1 -puhelimen rinnalla myös uudet Redmi 11 Prime 5G- ja Redmi 11 Prime -puhelimet Intian markkinoille. Puhelimissa ei sinällään ole mitään uutta, sillä molemmat ovat ainoastaan uudelleenbrändättyjä versioita Xiaomin aikaisemmista puhelimista.

Redmi 11 Prime 5G tunnetaan myös nimillä Redmi 10 5G, Redmi Note 11E sekä Poco M4 5G. Xiaomi on päättänyt antaa rakkaalle lapselleen neljännenkin nimen. Kyseessä on hyvin edullinen 5G-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 11 Prime 5G

Redmi 11 Prime 5G -puhelimessa on kokonaan muovinen rakenne, ja laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue kahta kameraa varten. Värejä puhelimesta on olemassa kolme, jotka ovat musta, hopea sekä vihreä.

Puhelimen etuosassa on 6,58 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia tarjoillaan 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 11 Prime 5G

Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo. Etuosaan on laitettu 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Intiassa puhelimen hinnaksi on edullisimmillaan ilmoitettu 12 999 rupiaa, joka vastaa 164 euroa.

Redmi 11 Prime

Redmi 11 Prime on myös uudelleenbrändätty puhelin, sillä sama laite nähtiin pitkälti samanlaisena aikaisemmin tällä viikolla Poco M5 -mallinimellä. Tällä kertaa Xiaomi on tehnyt kamera-alueen muotoiluun muutoksia ja tarjolla on eri väriversiot. Xiaomi esitteli puhelimen vihreänä, violettina sekä mustana.

Redmi 11 Prime tarjoaa 6,58 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 240 hertsin kosketusherkkyys. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass -lasipinta ja siinä on 8 megapikselin kameraa varten tehty lovitoteutus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 11 Prime

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Puhelimen tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Redmi 11 Prime tarjoaa 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka.

Redmi 11 Prime

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 18 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta.

Redmi 11 Prime tulee myyntiin Intiassa edullisimmillaan 12 999 rupian hintaan, joka vastaa 164 euroa.

Lähde: Xiaomi 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi