AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi A2 -uutuuspuhelimien Suomi-hinnat selvillä – Alkaen 249,90 euroa

Xiaomi julkaisi aikaisemmin tällä viikolla uudet Xiaomi Mi A2- ja Xiaomi Mi A2 Lite -puhelimet Espanjassa. Kyseessä on Xiaomin tämän vuoden Android One -pohjaiset älypuhelimet, jotka ovat tulossa laajasti tarjolle muun muassa Euroopassa. Suomessakin uutuuspuhelimet ovat tavoittamassa ensimmäiset kuluttajat lähiaikoina, sillä Xiaomi Suomen mukaan ensimmäinen erä puhelimia on jo matkalla Suomeen.

Xiaomi Suomi on lisäksi paljastanut puhelimien Suomi-hinnat omassa verkkokaupassaan, johon on listattuna molempien puhelimien 64 gigatavun versiot. Xiaomi Mi A2 maksaa Suomessa 299,90 euroa  ja pikkuvelimalli Xiaomi Mi A2 Lite taasen 249,90 euroa. Suomessa kalliimpi Mi A2 on tulossa tarjolle aluksi sinisenä ja Mi A2 Lite mustana. Xiaomi Suomen oman verkkokaupan lisäksi kalliimpi Mi A2 -malli on tilattavissa jo Verkkokauppa.comin ja Jimm’sin kautta.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot puhelimista löydät aikaisemmasta artikkelistamme. Suomessa molempien Mi A2 -puhelimien hinnoittelu on 20 euroa korkeampi kuin esimerkiksi Espanjassa, jossa vastaava versio Mi A2 -mallista maksaa 279 euroa ja Mi A2 Litestä 229 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android