AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Max 3 ja Mi 8 Lite saivat Android 10 -päivityksen

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi on aloittanut jakamaan Android 10 -päivitystä jälleen kahdelle vanhemmalle älypuhelimelleen, jotka ovat Mi Max 3 sekä Mi 8 Lite. Molemmat puhelimet ovat julkaistu vuonna 2018, joten Xiaomi on aloittanut päivitykset myös hieman vanhemmille puhelimilleen. Päivityksen jakelu on aloitettu globaalisti, joten todennäköisesti jakaminen tapahtuu hieman porrastetusti.

Xiaomi Mi Max 3 -puhelimelle päivityksen versionumero on 11.0.1.0.QEDMIXM ja sen suuruus on noin 1,8 gigatavua. Kyseessä on siis suuri päivitys ja sen mukana tulee myös Googlen helmikuussa 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Xiaomi Mi 8 Litelle päivityksen versionumero on 11.0.1.0.QDTMIXM ja sen mukana on myöskin helmikuussa julkaistut tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 8 Lite

Android 10 -päivityksen uudistuksiin kuuluvat muun muassa tumma tila, parannetut yksityisyysasetukset sekä monia muita uusia ominaisuuksia, joihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme. Android 10:n ohella Mi Max 3- ja Mi 8 Lite -puhelimet saavat myös Xiaomin oman MIUI 11 -käyttöliittymän, jossa on pieniä muutoksia muun muassa yleisilmeeseen.

Päivitykset ovat nyt siis jaossa Xiaomi Mi Max 3- ja Mi 8 Lite -älypuhelimille. Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa laitteen asetuksien kautta, mutta todennäköisesti se ei tule tarjolle kaikille samanaikaisesti.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android