XiaomiYleinen

Xiaomi Pad 6 -tabletti myyntiin Suomessa 448 euron hintaan – Tarjoaa 11 tuuman näytön ja Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin

Xiaomi Pad 6

Xiaomi julkisti jo aikaisemmin kesällä Euroopan markkinoille uuden Xiaomi Pad 6 -tabletin, joka on nyt löytänyt tiensä myyntiin Suomessakin. Kyseessä on keskihintainen tabletti, joka tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden hyviä teknisiä ratkaisuja.

Tabletti on saatavilla ainakin Gigantin valikoimista. Xiaomi Pad 6 on tarjolla vain Wi-Fi versiona sekä 6 + 128 gigatavun muisteilla. Väriversioita on vain yksi, joka on harmaa. Hinnaksi tabletille on kerrottu 448 euroa, joka on selvästi enemmän kuin Xiaomin ilmoittama 399 euron suositushinta Euroopassa. Gigantti antaa jo mahdollisuuden tilata tabletin, mutta varastoon sitä saapuu vasta syyskuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Pad 6 -tabletti tarjoaa 11 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin. Näytössä on 2880 x 1800 pikselin tarkkuus, 550 nitin kirkkaus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat.

Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin parin vuoden takainen Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja laitteesta on ainoastaan Wi-Fi-versio. Tehokasta LPDDR5-RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6 -tabletin sisuksista löytyy suuri 8840 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan kaksi kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin tasoinen. Etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Pad 6 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13, jonka päällä olevan MIUI 14 for Pad -käyttöliittymän Xiaomi on optimoinut tabletin suurelle näytölle. Tabletissa on tuki myös näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle.

Lähde: Gigantti 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi