XiaomiYleinen

Xiaomi paljasti enemmän Redmi Note 11 -puhelimen muotoilusta – saanut inspiraation selvästi Applelta

Xiaomi vahvisti eilen, että yhtiö julkaisee kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet 28. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Tuttuun tapaansa Xiaomi kertoo ripotellen tietoja tulevista puhelimista ja tänään yhtiö on paljastanut laitteen muotoilun sekä muutamia yksityiskohtia.

Muotoilun osalta Xiaomi on selvästi lähtenyt hakemaan inspiraatiota Applelta, sillä Redmi Note 11 on saamassa tasaisen kehyksen ja tasaiset lasipinnat. Xiaomin tuttuja pyöristettyjä muotoja ei muotoilussa nähdä. Kuvassa Redmi Note 11 on esillä vihreässä Misty Forest -väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tasaisen kehyksen lisäksi puhelimesta nähdään myös paljon muuta. Laitteen alareunassa on USB-C-latausliitin, mikrofoni sekä kaiutin. Oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on todennäköisesti integroitu sormenjälkilukija. Puhelimen yläreunassa on perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, infrapunalähetin, mikrofoni sekä JBL:n logo kaiuttimen rinnalla.

Xiaomi on kertonut Redmi Note 11 -puhelimen olevan 8,34 millimetrin paksuinen, mutta ei ole kertonut muita mittoja. Puhelimen takaosassa käytetään myös lasia, eikä muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen perusteella Redmi Note 11 -puhelimessa olisi 120 hertsin LCD-näyttöpaneeli, 13 megapikselin etukamera sekä 50 megapikselin takakamera. Tehoista pitäisi vastata Dimensity 810 -järjestelmäpiiri ja akunkesto on 5000 milliampeeritunnin sekä 33 watin pikalatauksen varassa. Redmi Note 11 Pro+ -puhelimeen on odotettu 120 hertsin OLED-näyttöä, 16 megapikselin etukameraa, 108 megapikselin takakameraa sekä Dimensity 920 -järjestelmäpiiriä. Puhelimessa pitäisi olla myös 5000 milliampeeritunnin akku ja 67 watin pikalataus.

Julkaisuun on vielä viikko aikaa, joten Xiaomi ehtii kertomaan puhelimien ominaisuuksista paljon vielä ennen virallista julkaisua.

Lähde: Weibo (Xiaomi Redmi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi