XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7 jatkaa edeltäjänsä suosion jalanjäljissä – myyty jo yli miljoona kappaletta

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi julkisti vasta toukokuun lopulla uuden Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta siitä on tullut myös todella suosittu lyhyessä ajassa. Xiaomin aktiivisuusrannekkeet ovat aina olleet suosittuja, mutta nyt uutuusversio on ylittänyt merkittävän rajapyykin alle kuukaudessa.

Xiaomin virallisella Weibo-tilillä yhtiö on vahvistanut myyneensä yli miljoona Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneketta. Laite julkaistiin Kiinassa 24. toukokuuta, joten merkittävä rajapyykki saavutettiin selvästi alle kuukaudessa. Viime vuonna julkaistu Xiaomi Smart Band 6 -laite saavuttiin vastaavan rajapyykin lähes samassa ajassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitetta on myyty yli miljoona kappaletta.

Laitetta ei ole tuotu myyntiin toistaiseksi globaaleilla markkinoilla, joten myynti on tapahtunut pääasiassa vain Kiinassa. Laitteen vahvuuksia ovat kompaktin kokonsa lisäksi monipuoliset ominaisuudet suhteutettuna hintaan. Kiinassa Xiaomi Smart Band 7 on myynnissä edullisimmillaan 33,51 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusranneke on rakennettu aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on kapeat kehykset, 500 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 190). Xiaomi Smart Band 7:n tyyliä voi vaihtaa yli 100 uuden kellotaulun avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva sekä always-on-display-toiminto.

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi on varustellut laitteen 120 erilaisella urheilutilalla. Aktiivisuusrannekkeen kerrotaan tukevan jatkuvaa veren happipitoisuuden seurantaa sekä harjoituksen kuormituksen seurantaa. Laitteessa on lisäksi jatkuva sykkeen mittaus, unen seuranta sekä muut tutut terveyden seurannan toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto yltää 15 päivään tyypillisessä käytössä ja 9 päivään kovemmassa käytössä. Akku on kooltaan 180 milliampeerituntia. Laitetta ladataan magneettisella latauksella, joka toimitetaan laitteen mukana. Xiaomi Smart Band 7 toimii yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Xiaomi Smart Band 7 on rakenteeltaan myös 5 ATM -luokiteltu, eli sen voi ottaa mukaan uimaan tai altistaa muuten vaan vedelle.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi