XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7:n globaalin version toimitukset käynnistyneet jo Euroopassa – virallisesta julkaisusta ei vielä tietoakaan

Globaalia versiota on jo toimitettu kuluttajille.

Xiaomi esitteli vasta kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen toukokuun lopulla, mutta globaalisti laitetta ei ole vielä julkaistu. Kyseessä on uuden sukupolven aktiivisuusranneke, jossa on merkittäviä uudistuksia monella osa-alueella. Vaikka julkaisua ei ole vielä tapahtunut, niin Xiaomi Smart Band 7:n pystyy jo nyt ostamaan Euroopassa.

Nähtävästi ainakin yksi jälleenmyyjä AliExpressissä on onnistunut saamaan käsiinsä julkaisematonta Euroopan markkinoille suunnattua versiota Xiaomi Smart Band 7 -laitteesta ja toimittanut niitä myös asiakkaille ympäri Eurooppaa. Lisäksi muutamat muutkin jälleenmyyjät Euroopassa ilmoittavat EU-versiota aktiivisuusrannekkeesta löytyvän varastosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutamat Reddit-käyttäjät ovat jakaneet kuvia, kun heille on jo toimitettu eri verkkokaupoista laitteen globaali variantti. Yksi käyttäjä myös väittää tilanneensa Kiinan markkinoille suunnatun version, mutta saikin globaalin version. Käyttäjän mukaan laitteessa ei ole mitään eroja Kiinan versioon verrattuna, mutta mukana on kuitenkin tuki useille kielille. Myös myyntipakkauskuvista nähdään, että kyseessä ei ole Kiinan versio, sillä siinä ei ole nähtävillä kiinan kieltä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan aktiivisuusrannekkeen globaaleille markkinoille, mutta nähtävästi kovin kauaa siihen ei enää pitäisi mennä. Xiaomi Smart Band 7 on saanut myös viime aikoina muutamia globaaleja sertifiointeja, jotka viittaavat lähenevään julkaisuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7

Aktiivisuusranneke on rakennettu aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on kapeat kehykset, 500 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 190). Xiaomi Smart Band 7:n tyyliä voi vaihtaa yli 100 uuden kellotaulun avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva sekä always-on-display-toiminto.

Xiaomi on varustellut laitteen 120 erilaisella urheilutilalla. Aktiivisuusrannekkeen kerrotaan tukevan jatkuvaa veren happipitoisuuden seurantaa sekä harjoituksen kuormituksen seurantaa. Laitteessa on lisäksi jatkuva sykkeen mittaus, unen seuranta sekä muut tutut terveyden seurannan toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto yltää 15 päivään tyypillisessä käytössä ja 9 päivään kovemmassa käytössä. Akku on kooltaan 180 milliampeerituntia. Laitetta ladataan magneettisella latauksella, joka toimitetaan laitteen mukana. Xiaomi Smart Band 7 toimii yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Xiaomi Smart Band 7 on rakenteeltaan myös 5 ATM -luokiteltu, eli sen voi ottaa mukaan uimaan tai altistaa muuten vaan vedelle.

Lähde: Reddit.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi