HTCYleinen

HTC julkistaa vuosien tauon jälkeen uuden huippupuhelimen 28. kesäkuuta

Uutta puhelinta voidaan odottaa 28. kesäkuuta.

HTC on tänään vahvistanut julkistavansa 28. kesäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa uuden älypuhelimen. Kyseessä on merkittävä ilmoitus, sillä odotuksissa on lippulaivatason älypuhelin, jollaista ei ole yritykseltä nähty vuoden 2018 jälkeen.

Tilaisuus järjestetään ainakin Taiwanissa, mutta muiden markkinoiden osalta HTC ei ole vielä ilmoittanut mitään. Yhtiön ei ole myöskään suoraan ilmoittanut kyseessä olevan puhelimen julkaisu, mutta julkaistussa teaser-kuvassa on selvästi esillä puhelimen ääriviivat. Alun perin puhelinta odotettiin julkaistavaksi huhtikuussa, mutta yhtiö vahvisti hiljattain laitteen viivästyneen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC on aikaisemmin vahvistanut integroivansa puhelimeen tiettyjä metaversen ominaisuuksia. Ilmeisesti HTC:n tavoitteena on houkutella asiakkaita, jotka haluavat käyttää puhelinta VR- ja AR-sovelluksia varten. Mitään tarkempaa tietoa puhelimen ominaisuuksista tai toiminnoista ei ole virallisesti vahvistettu.

HTC:n tuleva puhelin on paljastunut jo ensimmäisistä sertifiointitietokannoista. Puhelimen mallikoodi on ”2QBK200”, joka on saanut sertifikaatin ainakin Japanissa ja Alankomaissa. Sertifioinneissa on maininta, että kyseessä on ”HTC Phone”, joka itsessään jo vahvistaa kyseessä olevan puhelin, eikä mikään muu tuote. Valitettavasti mitään muuta ei sertifioinneista vielä tässä vaiheessa voida tulkita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti puhelimesta kuullaan vielä enemmän tietoja ennen julkaisua, mutta viimeistään kesäkuun lopussa ollaan viisaampia siitä, millaista puhelinta HTC on viime vuodet työstänyt.

Lähde: Facebook (HTC Taiwan)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC