XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti ensi viikolla julkaistavan Xiaomi 13 Ultran kameratietoja – peräti neljä 50 megapikselin sensoria

Xiaomi julkistaa ensi viikolla Kiinassa ja globaalisti uuden Xiaomi 13 Ultra -älypuhelimen. Kyseessä pitäisi olla yhtiön toistaiseksi monipuolisin kamerapuhelin, joka on suunniteltu vahvassa yhteistyössä Leican kanssa. Nyt Xiaomi on paljastanut puhelimen kameratietoja.

Virallisessa Weibo-postauksessa Xiaomi on paljastanut puhelimen saavan neljä kameraa takaosaansa, joista kaikki ovat tarkkuudeltaan 50 megapikseliä. Pääkamerana toimii tuttu yhden tuuman kokoinen 50 megapikselin Sony IMX989 -sensori, joka nähtiin myös viime vuoden Xiaomi 12S Ultrassa. Kolme muuta kameraa perustuvat 50 megapikselin Sony IMX858 -sensoriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti pääkameran rinnalla puhelimessa on ultralaajakulmakamera, 3x telekamera sekä 5x periskooppikamera. Xiaomi kertoo puhelimen saavan myös edistyneitä kohinanvaimennusominaisuuksia sekä parempia HDR-ratkaisuja.

Xiaomi on jakanut Weibo-palvelussa myös kuvan, jonka perusteella Xiaomi 13 Ultra olisi saamassa uudenlaisen lisälaitteen. Xiaomi 13 Ultra muuntuu kameran malliseksi, vaikka kuvasta onkin vaikea sanoa tarkkaan toiminnallisuuksia. Lisälaitteen reunassa on ainakin erillinen kamerapainike. Xiaomi kertoo kyseessä olevan ”ammattimainen kuvantamislaite, ei kamerapuhelin”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot Xiaomi 13 Ultrasta tullaan julkaisemaan 18. huhtikuuta, eli ensi viikon tiistaina.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi