XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Lippulaivatason Xiaomi 13 Ultra julkaistaan tässä kuussa – tulossa myös globaalisti saataville

Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi on vahvistanut laajentavansa Xiaomi 13 -lippulaivapuhelimien mallistoaan tämän kuun aikana. Aikaisemmin mallisto on koostunut Xiaomi 13- ja Xiaomi 13 Pro -puhelimista, mutta nyt mukaan saadaan pitkään odotettu Xiaomi 13 Ultra. Kyseessä on seuraaja viime vuoden Xiaomi 12S Ultralle, joka tuotiin myyntiin ainoastaan Kiinassa.

Xiaomi 13 Ultran julkaisusuunnitelmista on kerrottu Xiaomin toimesta kiinalaisessa Weibo-palvelussa sekä kameravalmistaja Leican toimesta Twitterissä. Puhelimen julkaisun luvataan tapahtuvan huhtikuun aikana, mutta tarkkaa ajankohtaa ei vielä tässä vaiheessa vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä kerrotaan olevan toinen askel Xiaomin ja Leican strategisessa yhteistyössä. Xiaomi 13 Ultrassa kerrotaan olevan uusimmat optiset ratkaisut mobiilikuvauksen osalta, joita ei ole aikaisemmin nähty. Puhelimeen on tulossa Leican tähän mennessä täydellisimmät Summicron-objektiivit.

Puhelimen muista ominaisuuksista tai muotoilusta ei vielä tässä vaiheessa kerrottu tarkemmin. Xiaomi 13 Ultran odotetaan olevan todellinen lippulaivapuhelin, jossa on Qualcommin uusin järjestelmäpiiri sekä huippuluokan kamerat, joita ovat pääkameran rinnalla ultralaajakulmakamera sekä telekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin odotetaan vihjailevan uutuuspuhelimesta lisää lähipäivinä. Lisäksi tarkka julkaisuajankohta selvinnee pian. Xiaomi ei vielä vahvistanut julkaistaanko Xiaomi 13 Ultra ensin Kiinassa ja vasta myöhemmin globaalisti.


Lähde: Weibo, Twitter 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi