XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uudet Redmi Note 11T -sarjan älypuhelimet julkaistaan tässä kuussa

Redmi Note 11T -puhelimet ovat tulossa.

Xiaomi on virallisesti vahvistanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa, että yhtiö tulee julkaisemaan myöhemmin tämän kuun aikana uusia Redmi Note -sarjan älypuhelimia. Xiaomi on julkaissut viimeisen vuoden aikana toistakymmentä Redmi Note 11 -sarjan älypuhelinta ympäri maailmaa, mutta nyt Kiinassa tullaan esittelemään uusi Redmi Note 11T -mallisto.

Tulossa ei ole siis Redmi Note 12 -mallistoa, vaan Xiaomi sekoittaa pakkaa julkaisemalla Redmi Note 11T- ja Redmi Note 11T Pro -puhelimet. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta julkaisu tapahtuu toukokuussa. Xiaomin mukaan uudet puhelimet tulevat tarjoamaan turbo-tason suorituskykyä ja ne on varusteltuna ensimmäistä kertaa yhtiön omalla suorituskyvyn kiihdytystekniikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 11T -sarjan puhelimien luvataan tarjoavan lippulaivatason kokemuksia, mutta Xiaomi ei ole vielä vahvistanut mitään tarkempia teknisiä tietoja puhelimista.

Redmi Note 11T -malliston kaksi puhelin kantavat mallikoodeja 22041216UC ja 22041216C. Nähtävästi puhelimet ovat varsin lähellä toisinaan, sillä Tenaan aikaisemmin julkaisemien tietojen mukaan puhelimissa on 6,6 tuuman kokoiset näytöt. Puhelimissa on myös 4980 tai 4300 milliampeeritunnin akut sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Mitoiksi on ilmoitettu 163,64 x 74,29 x 8,8 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan ainakin yksi tuleva Redmi Note 11T -sarjan puhelin olisi varusteltuna MediaTekin uudella järjestelmäpiirillä. Todennäköisesti kyseessä ei ole uusi Dimensity 8100, vaan ennemminkin edullisempiin laitteisiin suunnattu Dimensity 1300. Toki toisessa puhelimessa saattaa olla Dimensity 1300 ja pro-versiossa vastaavasti tehokkaampi Dimensity 8000 -sarjan järjestelmäpiiri.

Todennäköisesti puhelimista tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähempänä julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi