XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi huippuluokan Xiaomi Mi 10 Ultra julkaistaan 11. elokuuta

Xiaomi on vahvistanut tänään, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden huippuluokan älypuhelimen jo ensi viikolla kotimarkkinoillaan Kiinassa. Kyseessä on uusi jäsen jo keväällä julkaistuun Mi 10 -mallistoon, sillä tulevan puhelimen nimeksi on ilmoitettu Xiaomi Mi 10 Ultra.

Uusi puhelin julkaistaan samaan aikaan, kun Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun pitää puheen yhtiön kymmenvuotispäivänä. Huhuissa on aikaisemmin puhuttu Mi 10 Pro Plus -puhelimesta, mutta nyt Xiaomi on vahvistanut virallisen nimen ainakin globaalisti olevan Mi 10 Ultra. Kyseessä on odotuksien mukaan hieman päivitetty versio Mi 10 Prosta. Todennäköisesti muutoksia on tehty takaosan kameroihin sekä järjestelmäpiiri on vaihdettu tuoreempaan Snapdragon 865+ -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuteen Mi 10 Ultraan on huhuissa odotettu myöskin 4x optista zoomausta, 120 hertsin OLED-näyttöpaneelia sekä HDR10-videokuvausta 8K-tarkkuudella. Akun koko saattaa yltää 4500 milliampeerituntiin, mutta muutoksia odotetaan latausnopeuksiin. Xiaomi saattaa hyödyntää Mi 10 Ultrassa jopa 60 tai 65 watin langallista pikalatausta. Valitettavasti vielä uutuuspuhelimesta ei ole vuotanut kovin kattavia tietoja, mutta viimeistään ensi viikolla kaikki laitteen tiedot paljastuvat.

Julkaisu tapahtuu siis aluksi 11. elokuuta Kiinassa, mutta todennäköisesti Xiaomi Mi 10 Ultra tullaan näkemään myös globaalisti myöhemmin tämän vuoden aikana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

7 Kommenttia

 1. Ostin 10 pro 2 kk sitten ja siitä alkoivat ongelmat. Nettiyhteydet eivät toimineet, puhelut katkeilivat, casting eikä peilaus toiminut.. Siis oikeastaan mikään ei toiminut. Sain jnkv apua valmistajan palauteosastolta.. Mutta, ihmiset olivat ystävällisiä, mikään ei kuitenkaan onnistunut ja neuvot olivat ammatillisen monimutkaisia.. Järjestelmäpäivitykset paransivat aina jotakin ominaisuutta, toivottavasti eilinen päivitys korjaa loputkin ongelmat.. Saas nähdä..rohkenen epäillä…
  Terveisin Jorma Siltanen

  1. Itsellä on sama malli,eikä ongelmia ole ollut,taitaa tosiaan olla ns. Maanantai versio kyseessä.

  2. Eli siinä tapauksessa vain reklamaatiota myyjään päin ja jos ei asiat korjaannu ni kai siinä on se normaali 2 vuoden takuu ni sit otat rahat takas.

  3. ” Nettiyhteydet eivät toimineet, puhelut katkeilivat” tähän saattaa olla joku muu ongelmana myös. itselläni meinaa on ollut samoja ongelmia ja kyseessä aivan toinen merkkinen puhelin..
   mutta hyvä että on tullu kuntoo!

 2. Nii tai jos ne viat on vain sun puhelimessa eli oot saanut ns. Maanantai kappaleen.

 3. Moro! Laitoin tietoa puhelimeni’vioista’ nettiin.. En tosiaankaan ollut ainoa, taitaa Kiinassa olla maanantai useamman kerran viikossa.. No, NYT näyttäisi toimivan, sen ison päivityksen 5.8 jälkeen ja- 75 vitutuspäivän jälkeen..
  JS

 4. Hyvä sit et toimii.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi