SamsungYleinen

Samsung julkaisee uudet huippulaitteensa kello 17.00 – katso Unpacked-tapahtumaa täältä!

Samsung tulee julkaisemaan tänään uusia huippuluokan älypuhelimia, taittuvanäyttöisiä laitteita sekä odotuksissa on myös kuulokkeita, kelloja sekä tabletteja. Unpacked-tapahtuma on Samsungin loppuvuoden suurin julkaisu, jossa tullaan näkemään muun muassa odotetut Galaxy Note20 -ja Galaxy Note20 Ultra -huippupuhelimet.

Unpacked-julkaisutilaisuus alkaa kello 17.00 Suomen aikaa ja sitä on mahdollista seurata suorana Samsungin sivujen kautta. Vaihtoehtoisesti tilaisuutta on mahdollista seurata myös artikkelin alareunassa olevan YouTube-upotuksen kautta. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen täysin netin välityksellä järjestettävä julkaisutilaisuus, eikä paikalla ole siis normaaliin tapaan yleisöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa tullaan huhujen ja lukuisien vuotojen mukaan näkemään Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimien rinnalla myöskin lukuisia muita uutuustuotteita. Huhuissa on ollut muun muassa Galaxy Watch 3 -älykello, Galaxy Z Fold 2 -taittuvanäyttöinen puhelin sekä Galaxy Tab S7 -malliston huipputabletit. Keskeisessä roolissa odotetaan olevan 5G-yhteydet, puhelimien kameraominaisuudet sekä pavuilta näyttävät Galaxy Buds Live -kuulokkeet. Samsung on myös itse vihjannut jonkinlaisesta yhteistyöstä Microsoftin kanssa. Samsung on jo aikaisemmin julkaissut uuden Galaxy Z Flip 5G -simpukkapuhelimen, jota saatetaan myös tilaisuudessa esitellä tarkemmin.

Katso Unpacked-tilaisuutta alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta kello 17.00 Suomen aikaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung