XiaomiYleinen

Xiaomi valmistelee Mi Note 10- ja Mi Note 10 Pro -puhelimien julkaisua

Xiaomilta on lupa odottaa vuoden loppuun mennessä uusia Mi Note 10- ja Mi Note 10 Pro -älypuhelimia, sillä ne ovat nyt paljastuneet useista eri tietokannoista. Varmistuneiden tietojen mukaan Mi Note 10 -perusversion mallikoodi olisi M1910F4G ja Mi Note 10 Pron mallikoodi olisi M1910F4S.

Viimeksi pari vuotta sitten Xiaomi on julkaissut Mi Note -mallistoon älypuhelimen ja se oli keskihintaluokkaan asettunut Mi Note 3. Nyt uutuuspuhelimien odotetaan olevan teknisesti lähempänä huippuluokkaa ja Mi Note 10:n odotetaan olevan Euroopassa sama puhelin kuin Kiinassa pian julkaistava Mi CC9 Pro, joka tulee huhujen mukaan saamaan 108 megapikselin kamerasensorin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavissa on siis, että Mi Note 10 -puhelimissa olisi 108 megapikselin pääkamera, jonka lisäksi huhuissa on puhuttu 120 hertsin näyttöpaneelista, 5x optisen zoomauksen mahdollistavasta telekamerasta sekä 8K-videokuvauksesta. Valitettavasti Mi Note 10- tai Mi Note 10 Pro -puhelimista ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa, mutta odotuksien mukaan Xiaomi esittelee laitteet vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi