XiaomiYleinen

Xiaomi vihjaa Redmi Note 10 -puhelimien ominaisuuksista – luvassa IP52-luokitus, Snapdragon-järjestelmäpiiri ja suuri akku

Xiaomi vahvisti aikaisemmin tällä viikolla, että yhtiön uudet keskihintaluokan Redmi Note 10 -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan Intian markkinoilla 4. maaliskuuta. Vielä tuolloin Xiaomi ei muuta uutuuksista kertonut, mutta tänään on annettu hieman lisätietoja puhelimien avainominaisuuksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10 -kampanjasivulla on nyt listattuna osa-alueet, joihin tulevissa puhelimissa on panostettu. Xiaomin mukaan ainakin yksi uusi puhelin olisi kevyempi ja ohuempi kuin edeltäjänsä. Lisäksi teaser-kuvat vahvistavat laitteen näytössä olevan etukameraa varten tehty reikä. Xiaomi on myös vahvistanut näyttöä suojaavan Gorilla Glass -lasin ja puhelin olisi IP52-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Puhelimen sivuprofiili paljastaa myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan ja ulkonevan kamera-alueen.

Xiaomi tulee parantamaan uutuuspuhelimessa myös haptista palautetta ja äänentoistoa, sillä puhelimen on kerrottu tarjoavan Hi-Res-sertifioidun äänenlaadun. Redmi Note 10 tulee saamaan myös suuren akun ja nopeamman pikalatauksen. Xiaomi on myös vahvistanut käyttävänsä Qualcommin kehittämää Snapdragon-järjestelmäpiiriä.

Aikaisempien huhujen mukaan ainakin yksi Redmi Note 10 -malliston puhelin saisi Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin, joka tarkoittaisi laitteen olevan 5G-yhteensopiva. Huhuissa on puhuttu myös LCD-näyttöpaneelista sekä 108 megapikselin pääkamerasta. Redmi Note 10 -mallisto julkaistaan siis 4. maaliskuuta Intiassa, mutta julkaisua Euroopassa joudutaan todennäköisesti odottamaan hieman pidempään.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi