SamsungYleinen

Google vahvisti julkaisemattoman Galaxy A52 5G -puhelimen tietoja – supersuosittu Galaxy A51 saa seuraajan lähiaikoina

Samsungin supersuosittu Galaxy A52 -älypuhelin on ollut huhujen ja vuotojen kohteena koko alkuvuoden ajan. Jo aikaisemmin puhelimesta on nähty ja kuultu vuotokuvia ja tietoja, mutta tällä kertaa Google on listannut Galaxy A52 5G -version Google Playn tuettujen laitteiden tietokantaan. Googlen paljastama listaus vahvistaa muutamia yksityiskohtia puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on paljastanut puhelimessa olevan Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Listauksessa on esillä myös kuva laitteen etuosasta, joka ei enää tarjoa mitään uutta tietoa. Galaxy A52 5G -puhelimeen on odotettu AMOLED-näyttöä, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea virkistystaajuus. Lisäksi näyttöön pitäisi olla integroituna sormenjälkilukija.

Muiden vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy A52 5G tulisi saamaan 4500 milliampeeritunnin akun, 15 watin pikalatauksen ja IP67-sertifikaatin. Samsung tulee tarjoamaan puhelimessa neloiskameran, joka koostunee 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä makro- ja syvyyskameroista.

Samsungilta odotetaan Galaxy A52 5G -puhelimen rinnalla myös 4G-versiota, jossa on vanhempi Snapdragon 720G -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut uusien Galaxy A -malliston puhelimien julkaisua, mutta kovin kauaa ei julkaisuun enää pitäisi olla.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung