XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa myös Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke – odotetaan kahta merkittävää parannusta

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi esitteli vasta hiljattain kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden sukupolven Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen, joka tarjosi monipuolisemmat ominaisuudet sekä suuremman näytön kuin edeltäjänsä. Kyseessä on tuotesarja, joka on ollut menestys Xiaomille, sillä aktiivisuusrannekkeet ovat käyneet kaupaksi erinomaisesti globaalisti.

Nähtävästi Xiaomi ei ole kuitenkaan tyytymässä ainoastaan Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeeseen, sillä yhtiön kerrotaan suunnittelevan julkaisevan myös pro-version. Monet raportit eri lähteistä kertovat Xiaomin julkaisevan jo hyvin pian Xiaomi Smart Band 7 Pro -aktiivisuusrannekkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa monet vuotajat ovat väittäneet Smart Band 7 Pron tulevan saataville saamaan aikaan kuin Xiaomi 12 Ultra -puhelimen. Xiaomin odotetaan esittelevän uuden huippupuhelimensa Kiinassa heinäkuussa ja kyseessä olisi ensimmäinen Leican kameroilla varusteltu kamerapuhelin.

Xiaomi Smart Band 7 Pron odotetaan saavan muutaman tärkeän päivityksen verrattuna perusversioon. Aktiivisuusrannekkeeseen on tietojen mukaan tulossa sisäänrakennettu GPS-yhteys sekä suurempi akku, joka voisi olla kooltaan 250 milliampeerituntia. Perusversiossa akku on kooltaan 180 milliampeerituntia. Pro-versiossa saattaa olla myös suurempi näyttö, sillä uudet toteutukset vaativat laitteelta myös hieman suurempaa kokoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 Pro on väitetysti vuotanut jo aikaisemmin Xiaomin omista tietokannoista. Yhdessä tietokannassa on ollut maininta Smart Band 7 NFC- ja Smart Band 7 Pro -laitteista, joten nähtävästi tiedot erillisestä pro-versiosta eivät ole täysin tuulesta temmattuja.

Mahdollisesti tulevina viikkoina tullaan kuulemaan enemmän vuotoja kyseisestä laitteesta. Jo aikaisemmin julkaistuun Smart Band 7 -perusversioon voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Notebookcheck.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi