XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian globaalisti tarjolle POCO X3 GT – tietojen mukaan kyseessä Kiinassa esitelty Redmi Note 10 Pro 5G

Redmi Note 10 Pro (Kiinan versio).

Xiaomi esitteli kotimarkkinoillaan viime viikolla uuden Redmi Note 10 Pro -puhelimen, joka on täysin eri laite kuin globaalisti myynnissä oleva samanniminen puhelin. Kiinassa esitelty versio tarjoaa selvästi parempia ominaisuuksia, ja nyt tuoreimmat tiedot antavat vihiä laitteen globaalista julkaisusta hieman eri mallinimen ja brändin alaisuudessa.

Twitter-käyttäjä Kacper Skrzypek on löytänyt Xiaomin MIUI-käyttöliittymän koodista selvän viittauksen siihen, että Redmi Note 10 Pro tullaan näkemään globaalisti myynnissä POCO X3 GT -mallinimen alaisuudessa. Kiinassa julkaistun Redmi Note 10 Pro -puhelimen koodinimi on ”chopin” ja nyt MIUI-koodista on paljastunut koodinimi ”chopin_global” ja samassa yhteydessä POCO X3 GT -mallinimi. Xiaomin nimeämiskäytännössä ”global” viittaa globaaliin saatavuuteen, mutta vielä varmuutta koodista ei ole löytynyt erilliselle Euroopan markkinoiden versiolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään varmuutta, koska POCO X3 GT voitaisiin julkaista, mutta se on selvästi tulossa lähikuukausien aikana. Aikaisemmin POCO on vahvistanut julkaisevansa kesäkuun jälkeen Intian markkinoille uuden POCO F3 GT -puhelimen, joka keskittyy erityisesti mobiilipelaamiseen ja on sama laite kuin Kiinassa esitelty Redmi K40 Gaming Edition.

POCO X3 GT nähdään markkinoilla todennäköisesti teknisesti varsin samanlaisena kuin Kiinan Redmi Note 10 Pro. Puhelimeen on lupa odottaa muun muassa 6,6 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 1100 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 64 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus.


Lähde: Twitter (Kacper Skrzypek)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi