RedmiYleinen

Xiaomilta tulossa pian Redmi K30 Pro Zoom Edition-, Redmi Note9- ja Redmi 10X 4G -puhelimet

XDA-Developers -sivusto on paljastanut tuoreessa raportissaan neljän tulevan Xiaomin älypuhelimen viralliset markkinointinimet, jotka ovat paljastuneet Xiaomin oman MIUI 11 -käyttöliittymän koodista. Lisäksi Xiaomi on jo itse vahvistanut julkaisevansa uudet Redmi Note9 -malliston älypuhelimet alle kahden viikon päästä Intiassa.

XDA Developersin raportin mukaan Redmi Note9 -puhelimen lisäksi Xiaomi valmistelee kolmen muun Redmi-puhelimen julkaisua. Tulevien puhelimien mallinimet ovat Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro Zoom Edition sekä Redmi 10X 4G.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K30 Pro -puhelin tullaan julkaisemaan maaliskuun aikana Kiinassa ja laitteen ominaisuuksista tiedetään jo muutamia yksityiskohtia. Puhelimessa on muun muassa Qualcommin tuorein Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistettynä Snapdragon X55 -5G-modeemi. Redmi K30 Pro Zoom Edition -puhelimen voidaan katsoa olevan pitkälti sama laite, mutta varusteltuna paremmilla zoomausominaisuuksilla. Valitettavasti tällä hetkellä zoomausominaisuuksista ei ole tarkempia tietoa.

Redmi Note9 -puhelimen julkaisu on varsin odotettu, vaikka Xiaomi julkaisi vasta muutama kuukausi sitten Redmi Note8 -malliston älypuhelimensa. Xiaomi tulee panostamaan uudessa Redmi Note9 -puhelimessa erityisesti kameroihin, muotoiluun, järjestelmäpiiriin sekä pikalataukseen. Myöskään Redmi Note9 -puhelimesta ei vielä tiedetä kovin paljoa.

Viimeinen MIUI 11 -koodista löytynyt puhelin on Redmi 10X 4G, mutta valitettavasti laitteesta ei toistaiseksi tiedetä juurikaan. Mallinimeäminen kertoo kuitenkin, että kyseessä on 4G-puhelin, eikä siinä tulla näkemään 5G-yhteyksiä.

Todennäköisesti ennen puhelimien julkaisua tullaan kuulemaan enemmän tietoja, mutta tällä hetkellä puhelimien ominaisuuksista voidaan vain spekuloida.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi