RedmiYleinen

Xiaomi esittelee Redmi Note 9 -malliston uutuuspuhelimet 12. maaliskuuta

Redmi Note9

Xiaomin tytärbrändi Redmi on ilmoittanut tänään Intiassa julkaisevansa uudet Redmi Note 9 -malliston älypuhelimensa Intian markkinoilla 12. maaliskuuta 2020. Redmi on kertonut keskittyvän Redmi Note 9 -puhelimessa erityisesti kameraominaisuuksiin sekä hyvään suorituskykyyn. Lisäksi Xiaomin sivut vihjailevat tulevan puhelimen ominaisuuksia hieman monipuolisemmin.

Redmi on ilmoittanut puhelimessa olevan neloiskamera, joka on kuvien perusteella neliömäinen. Lisäksi järjestelmäpiiriksi on valittu suorituskykyinen vaihtoehto, joka takaa myös vaikuttavan pelaamiskokemuksen. Akunlatauksessa pitäisi vastata tehokas pikalataus, jonka ansiosta akku latautuu erittäin nopeasti. Valitettavaksi Redmi ei ole vielä kovin tarkasti paljastanut Redmi Note 9 -puhelimen teknisiä tietoja.

Redmi Note -mallisto on ollut yksi Xiaomin suosituimmista erityisesti Intian markkinoilla. Uusi Redmi Note 9 -mallisto julkaistaan Intiassa ensimmäisenä, mikä on varsin loogista. Redmi Note -mallisto on tunnettu erityisesti erinomaisista ominaisuuksistaan alle 300 euron hintaluokassa. Esimerkiksi Redmi Note7 -puhelimessa oli 48 megapikselin kaksoiskamera sekä Redmi Note 8 Pro -puhelimesta löytyi 64 megapikselin neloiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kovin kauaa ei siis Redmi Note 9 -puhelimen julkaisua tarvitse siis odotella, sillä se tapahtuu ensi viikolla 12. maaliskuuta. Aluksi laite julkaistaan Intiassa, mutta todennäköisesti laite nähdään myös Euroopan markkinoilla pian.


Lähde: Redmi India (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi