OnePlusYleinen

OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeesta tulossa uusi erikoisversio – tältä se näyttää

OnePlus Band Steven Harrington Edition

OnePlus esitteli vain Intian markkinoille tammikuussa OnePlus Band -aktiivisuusrannekkeen, eikä laitetta ole nähty myynnissä globaalisti. Nyt aktiivisuusrannekkeesta on tulossa erikoisversio, joka on toteutettuna yhteistyössä suositun taiteilijan Steven Harringtonin kanssa.

Jo aikaisemmin OnePlus on julkaissut Steven Harringtonin kanssa yhteistyössä suunniteltuja tuotteita, kuten Buds Z -kuulokkeet. Uusi OnePlus Band -ranneke jatkaa yhteistyötä, ja sen julkaisua odotetaan pian. Tänään erikoisversiosta on julkaistu ensimmäisiä vuotokuvia, jotka paljastavat koko muotoilun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvien perusteella OnePlus Band Steven Harrington -erikoisversio tarjoaa tyylikkään violetin ja vihreän rannekkeen, joka on koristeltu Harringtonin kuvilla ja karikatyyreillä. Kuvat vahvistavat tyylikkään rannekkeen ohella OnePlus Bandin saavan kustomoidun kellotaulun, joka sopii hyvin yhteen rannekkeen kanssa. Erikoisversion muutoksien odotetaan olevan ainoastaan ulkoisia, joten teknisesti laite on todennäköisesti samanlainen kuin OnePlus Band -perusversio.

Intiassa julkaistu OnePlus Band maksoi alun perin uutena 2799 Intian rupiaa, eli hieman alle 30 euroa. Uuden erikoisversion voidaan olettaa olevan hieman kalliimpi.

OnePlus Band tarjoaa pienen 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 126 x 294 pikselin tarkkuus. Rakenteeltaan OnePlus Band on muovia, ja kyseessä on hyvin kevyt laite. Ranneke painaa vain 10,3 grammaa ja hihna painaa 12,3 grammaa. OnePlus Band on lisäksi IP68-sertifioitu, eli sitä voidaan käyttää myös vedessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Band tarjoilee 12 erilaista aktiivisuustilaa, jatkuvan sykkeen seurannan sekä happisaturaation mittauksen (SpO2). OnePlus Band osaa myös seurata unta ja analysoida sitä. Akunkestoltaan OnePlus Band on varsin hyvällä tasolla, sillä valmistaja lupaa laitteen kestävän yhtäjaksoista käyttöä peräti kaksi viikkoa (14 päivää). Kyseessä on varsin perinteikäs aktiivisuusranneke ilman mitään suurempia yllätyksiä. OnePlus Band ei ole ollut koskaan myynnissä virallisesti Euroopassa.

Lähde: Pricebaba.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus