HonorYleinen

Tältä näyttää julkaisematon Honor X7a – edullinen 4G-puhelin suurella näytöllä ja jättiakulla

Honor X7a

Honorin on tiedetty valmistelevan globaaleille markkinoille uuden Honor X7a -älypuhelimen julkaisua, joka tarjoisi pitkälti samoja ominaisuuksia kuin aikaisemmin esitelty Honor X7. Puhelimissa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta Honor on päättänyt muokata uutuusversiossa hieman kamera-alueen muotoilua.

Puhelimen etuosassa on suuri 6,7 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720). Lisäksi näytössä on perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämän MT6765H-järjestelmäpiirin, joka on Helio G37. Kyseessä on siis 4G-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteen takaosassa nähdään neljä kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Lisäksi etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Honor X7a tulee tarjoamaan myös 5230 milliampeeritunnin suuruisen akun. Vuoto kertoo Honorin tarjoavan puhelimessa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen painoksi on kerrottu 196 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on erikoisesti ilmoitettu olevan vanha Android 12. Toki tämä ei ole yllätys, sillä aikaisemminkin Honor on käyttänyt puhelimissaan vuoden vanhoja ohjelmistoja. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat perinteikäs kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Honor tulee julkistamaan puhelimen ainakin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black sekä sininen Ocean Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin Honor X7a tultaisiin julkaisemaan. Honor julkistaa valituilla markkinoilla uuden Honor X9a 5G -puhelimen 4. tammikuuta 2023, joten myös Honor X7a voitaisiin nähdä samalla.

Lähde: Gatgetgang.com, Twitter (Roland Quandt)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor