XiaomiYleinen

Xiaomin älypuhelimen räjähdys tappoi väitetysti naisen Intiassa – Xiaomi aloitti selvityksen

Räjähtänyt Redmi 6A

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on kertonut aloittavansa tutkimuksen raportoidusta kuolemantapauksesta, jonka on kerrottu aiheuttaneen yhtiön valmistama älypuhelin. Twitterissä on jaettu raportti ja kuvatodisteita siitä, että Xiaomin valmistaman Redmi 6A -puhelimen räjähdys olisi johtanut New Delhissä asuneen naisen kuoleman.

Twiitissa mies kertoo, että hänen tätinsä löydettiin kuolleena Redmi 6A -puhelimen räjähdyksen seurauksena. Mies on jakanut Twitterissä kuvia räjähtäneestä puhelimesta, mutta myös räjähdyspaikalta. Xiaomi on myös lähtenyt tilanteen vaatimiin toimenpiteisiin ja kertookin yhtiön kommentissa asiakkaiden turvallisuuden olevan äärimmäisen tärkeää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on kertonut yrittävänsä saada yhteyttä kärsineeseen perheeseen ja selvittävän tapauksen syyn. Toistaiseksi Xiaomi ei ole antanut mitään tarkempaa tietoa räjähtäneestä puhelimesta tai tutkimuksien etenemisestä.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelimien räjähtämiset johtuvat usein akusta ja monista ulkoisista syistä, mutta harvemmin ne johtavat ihmishenkien menettämiseen. Viime kuukausina pinnalle ovat nousseet useat OnePlus Nord 2 -puhelimen räjähtämistapaukset, jotka nekin pääasiassa kohdistuivat vain Intian markkinoille.

Lähde: Twitter (sisältää arkaluonteista sisältöä), Indiatoday.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi